loading...
Facebookta paylaş

GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - STAR TV GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ İZLE


GÜZEL KÖYLÜ DİZİSİ
bu yazı www.bugunkihaber.blogspot.com'a aittir.
Başarılı dizilere imza atan Star TV yaz dönemi için ekranlara getirdiği Güzel Köylü dizisi ile yine bu başarısını sürdüreceğe benziyor. Güzel Köylü dizisi başrollerinde Gizem Karaca, Berk Cankat, Mehmet Ali Nuroğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Esin Civangil, Tolga Ortancıl gibi oyuncular yer alıyor.

Yayınlandığı ilk günden beri büyük beğeni toplayan ve ilgi ile izlenen Güzel Köylü dizisi en çok izlenen diziler arasına girmiştir. Güzel Köylü dizisi konusu şehir hayatından bıkan ve köye yerleşmek için karar veren bir genç kızın başına gelen komik ve aşk dolu olayları konu alacaktır. 

Sizlere bu yazımızda star tv ekranlarında yeni başlayan ve izleyici kitlesini oluşturan güzel köylü dizisi hakkında bilgiler vermeye ve güzel köylü dizisi oyuncuları kimler güzel köylü dizisi konusu nedir gibi soruların cevaplarını sizler için derledik.


Güzel Köylü Dizisi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.bugunkihaber.blogspot.com'a aittir.
Güzel Köylü Gül - Gizem Karaca
Güzel Köylü Kaan - Mehmet Ali Nuroğlu
Güzel Köylü Cemal - Berk Cankat
Güzel Köylü Hüsnü - Ahmet Mümtaz Taylan
Güzel Köylü Nihal - Simge Selçuk
Güzel Köylü Dudu - Özlem Tokaslan
Güzel Köylü Kamuran - Esin Civangil
Güzel Köylü Niyazi - Erkan Sever
Güzel Köylü Esma - Deniz Baytaş
Güzel Köylü Sultan Ana - Zerrin Sümer
Güzel Köylü Yusuf - Ali İpin
Güzel Köylü Nurten - Aylin Kabasakal
Güzel Köylü Bünyamin - Toygan Avanoğlu
Güzel Köylü Sude - Su Kutlu
Güzel Köylü Celal - Tolga Ortancıl
Güzel Köylü Hikmet - ömür Özdemir
Güzel Köylü Cüneyt - Necip Everest
Uğur Biçer
Volkan Baş
Kerim Yağcı
Eylül Demirpehlivan
Osman Bayar
Aladdin Durdu
Sinem Dağlı
Can Kıran
Ege Şarman
Nigar Şen Asu
Michaela Foldiova Chris



Güzel Köylü Dizisi Konusu

İstanbul''un keşmekeşinden bunalan Gül, yeter artık deyip İstanbul''u terk edip Muğla''ya, Güzelköy''e yerleşiyor. Gül''ün İstanbul''u terk edişindeki tek neden elbette bu değil. Çünkü evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Kaan''ın ihanetine uğradığını düşünüyor. Dünyası yıkılan Gül''e aynı gün Güzel Köy''den İstanbul''a gelen Cemal tarafından bir mektup getiriliyor. Gül mektubu okuyunca Güzelköy''de yaşayan ve babaannesi olduğu iddia edilen bir kadından, Sultan Ana''nın varlığından haberdar oluyor. Zaten İstanbul''dan kaçıp gitmek isteyen Gül''e, Cemal''in getirdiği mektup rehber oluyor. Tam bir kentli olarak yetişmiş olan Gül, köye geldiğinde kendisini yeni bir kaosun içerisinde buluyor. Çünkü Cemal, babası Hüsnü''nün zoruyla evlendirilmek istediği köylü kızı Kamuran''a nikah masasında ''Hayır'' diyor ve köy karışıyor. 
bu yazı www.bugunkihaber.blogspot.com'a aittir.
İstanbul''un karmaşasından kaçıp huzura gittiğini sanan Gül, daha da karmaşık bir yere geldiğini sanınca geri dönmek istiyor ancak bu sefer de İstanbullu sevgilisi Kaan''ın peşinden köye geldiğini görünce O''na inat köyde yaşamaya karar veriyor. Zamanla aslında köyün çok da güzel bir yer olduğunu anlayan Gül, köylü Cemal''e gönlünü kaptırınca olanlar oluyor. Cemal''in nikah masasında hayır demesinin sebebinin de kendisi olduğunu öğrenince köyde dillere destan yepyeni bir aşk başlıyor.


güzel köylü dizisi, güzel köylü dizisi izle, güzel köylü dizisi konusu nedir, güzel köylü dizisi oyuncuları kimler, güzel köylü dizisi yeni bölüm, güzel köylü dizisi gül, güzel köylü dizisi karakterleri, güzel köylü dizisi gizem karaca, güzel köylü oyuncu kadrosu, güzel köylü dizisi hakkında bilgi, güzel köylü dizisi kimler oynuyor, güzel köylü dizisinin konusu nedir, güzel köylü dizisindeki gül kim, bu yazı www.bugunkihaber.blogspot.com'a aittir. 


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...