loading...
Facebookta paylaş

DİĞER YARIM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - DİĞER YARIM İZLE


ATV DİĞER YARIM DİZİSİ...
bu yazı www.bugunkihaber.blogspot.com'a aittir.
Atv nin sevilen dizileri arasına giren Diğer Yarım dizisi yayınlandığı ilk günden beri ilgi ile izlenmeye başladı. Atv nin yaz dizisi olarak başlayan ve büyük ilgi gören Diğer Yarım dizisi başrollerinde İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, Gonca Sarıyıldız, Yamaç Telli, Gülen Karaman gibi oyuncuların yer aldığı Diğer Yarım dizisi bir aile konusu ile ekranlarda olacak.

Diğer Yarım dizi konusu yıllar önce birbirinden ayrılan ve ikiz olan Esma ile Zeynep'in yıllar sonra birbiri ile buluşması sonucu gelişen olaylar iki kız kardeşinde hayatlarını önemli ölçüde değiştirecektir.
bu yazı www.bugunkihaber.blogspot.com'a aittir.
NTC medya yapımın yapımcılığını üstlendiği Diğer Yarım dizisi bu yaz en çok izlenen diziler arasına şimdiden girmiş bulunuyor. Yazımızın devamında diğer yarım dizi oyuncuları kimler, diğer yarım dizi konusu nedir ve diğer yarım hakkında merak edilenleri bulabilirsiniz.


Diğer Yarım Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.bugunkihaber.blogspot.com'a aittir.
Diğer Yarım Meryem - İpek Tuzcuoğlu
Diğer Yarım Ecevit  – Orhan Kılıç
Diğer Yarım Esma & Zeynep – Gonca Sarıyıldız
Diğer Yarım Tarık – Yamaç Telli
Diğer Yarım Asiye – Gülen Karaman (Meryem’in ablası)
Diğer Yarım Sabri – Murat Garipağaoğlu
Diğer Yarım Afet – Eda Çatalcam (Ecevit’in kız kardeşi, ikizlerin halası)
Diğer Yarım Devran – Ruhi Sarı (Meryem’in erkek kardeşi, İkizlerin dayısı)
Diğer Yarım Zeynep Hanım – Nevra Serezli (Ecevit’in annesi)
Diğer Yarım Dursun dede – Sait Genay (Meryem’in babası)
Diğer Yarım Fikri – Somer Kavran
Diğer Yarım Poyraz – Alican Albayrak (İmam’ın oğlu)
Diğer Yarım Emine – Canan Maktal (Esma’nın arkadaşı)
Cihan Süvarioğlu
Arda Nihat Yücesoy
Kerem Danış



Diğer Yarım Dizi Konusu Nedir

Meryem ve Ecevit birbirlerine aşık olurlar. Ailelerinin statüsü ve kültürleri açısından farklı dünyaların insanı olan bu iki genç evlenmeye karar verir. Bundan pek hoşnut olmayan ailelerin tüm karşı çıkmalarına rağmen bu evlilik gerçekleşir ve çiftin bir süre sonra ikiz kızları doğar. Yıllar geçtikçe Meryem ve Ecevit artık anlaşamamaya başlarlar. 
bu yazı www.bugunkihaber.blogspot.com'a aittir.
Boşanmaya karar verip mahkemeye başvururlar. Bunun sonucunda kızlardan biri babasında biri annesinde kalır ve boşanma gerçekleşir. Aralarında yaptıkları anlaşmaya göre, kızlar birbirlerinden habersiz büyüyecekler. İki kız çocuğu bulundukları ortamın kültürüne uygun bir şekilde büyürler. Fakat hayat onları bir alışveriş merkezinde biraraya getirir. Tesadüf sonucunda gerçekleri öğrenen kızlar şimdi anne ve babalarını bir araya getirmek için mücadelelerine başlarlar…


diğer yarım dizisi, diğer yarım izle, diğer yarım dizi oyuncuları kimler, diğer yarım dizisi konu, diğer yarım dizisinde kim kimdir, diğer yarım dizisi karakterleri, diğer yarım dizi oyuncu kadrosu, diğer yarım hakkında bilgi, diğer yarım dizisi ikizler, diğer yarımdaki ikiz kızlar kim, diğer yarım esma zeynep aynı kız mı, diğer yarım esma gonca sarıyıldız, diğer yarım oyuncu isimleri, diğer yarım, diğer yarım yeni bölüm bu yazı www.bugunkihaber.blogspot.com'a aittir.

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...