loading...
Facebookta paylaş

GAYE GÜRSEL KİMDİR - KURTLAR VADİSİ SAFİYE KARAHANLI KİMDİR - GAYE GÜRSEL BİYOGRAFİSİ


gaye gürsel kimdir, gaye gürsel biyografi, gaye gürsel hayatı, gaye gürsel kaç yaşında, gaye gürsel resimleri, gaye gürsel foto galeri, gaye gürsel hakkında merak edilenler, gaye gürsel safiye karakteri, gaye gürsel rol aldığı diziler, gaye gürsel hangi dizilerde oynadı, gaye gürselin reklam filmleri,


Kurtlar Vadisinde Safiye Karakterini Canlandıran Gaye Gürsel Kimdir

Türkiye'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu tüm hızı ve heyecanı ile devam ediyor. 11 sezondur devam eden dizi hala ilgi görmeye devam ediyor. Bu dönem 11. sezonun yeni başladığı şu günlerde izleyicisinin karşısında olan Kurtlar Vadisi yeni katılan oyuncular ile dikkat çekmeye başladı.

Kurtlar Vadisi Pusu'ya yeni katılan bir çok oyuncu dizide merak edilen konulardan biri oldu. Diziye yeni katılan isimlerden biri olan ve İşler Güçler dizisindeki doktor Feride karakteri ile tanıdığımız Gaye Gürsel dizide Safiye Karahanlı karakterini, yani Polat'ın kız kardeşini canlandırıyor.
Kurtlar Vadisi'nin daha önceki bölümlerinde Safiye Karahanlı karakterini Beğüm Kütük canlandırmıştı. Şimdi yeni bölümlerinde ise Safiye Karahanlı karakterine Gaye Gürsel can verecek.

Gaye Gürsel diziye katılır katılmaz ve canlandırdığı Safiye karakteri ile hiç yadırganmadan sevilmiş ve benimsenmiştir. 
Sizlere bu yazımızda Gaye Gürsel kimdir, kaç yaşındadır, Gaye Gürsel biyografisi ve Gaye Gürsel resimlerini paylaşacağız.



Gaye Gürsel Kimdir

Kurtlar Vadisi Safiye Karahanlı Karakteri Kimdir.

Gaye Gürsel 1 Ocak 1980 yılı İzmir doğumludur. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Gaye Gürsel, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamladı.
Bir süre bir organizasyon şirketinde çalıştıktan sonra yurtdışına gitti. .Eğitimini geliştirmek için oyunculukla ilgili çeşitli workshoplara katılan güzel oyuncu Gaye Gürsel Oyunculuk kariyerine Haziran Gecesi dizisinde başladı.
Haziran Gecesi'nden sonra birçok yapımda rol alan Gaye Gürsel şu anda Kurtlar vadisi pusu da Safiye Karahanlı karakterini canlandırmaktadır. Bir çok dizi ve filmlerde rol alan başarılı oyuncu Gaye Gürsel dizi ve filmlerin yanı sıra bir çok reklam filmlerinde de rol almıştır.



Gaye Gürsel Rol Aldığı Diziler

- 2004 Haziran Gecesi  
- 2006 Kaybolan Yıllar  
- 2006 Tutkunum Sana  
- 2007 Asi                    
- 2007 Senin Uğruna    
- 2008 Elif                  
- 2009 Dersimiz Atatürk
- 2010 Makber
- 2010 Öğretmen Kemal
- 2011 Gelecek Uzun Sürer
- 2012 İşler Güçler
- 2013 Kurtlar Vadisi Pusu



Gaye Gürsel Oynadığı Reklam Filmleri

- Doğtaş,
- Pepsi Max,
- Milupa,
- Kent,
- TEB,
- Tang,
- Yumoş

Gaye Gürsel Resimleri















Gaye Gürsel Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.







gaye gürsel oynadığı reklam filmleri, kurtlar vadisi safiye karahanlı karakteri kim, safiye karahanlı karakterini canlandıran isim kim, kurtlar vadisi safiye karakterini canlandıranın ismi, safiye karahanlı kurtlar vadisi, kurtlar vadisindeki yeni safiye karahanlı kim, kurtlar vadisi yeni safiye karahanlı resimleri, kurtlar vadisindeki safiye karakteri kimdir, safiye karakterinin resimleri, kurtlar vadisi safiye foto galeri, kurtlar vadisi safiye resimleri, kurtlar vadisi safiye hayatı, işler güçler feride kim, işler güçler doktor feride, işler güçler gaye gürsel,


Kategori: , , , , , , , ,

2 yorum:

  1. su balkona yaslanmis bacagi görünen resim cok seksi tür kadinlatimiz cok güzel

    YanıtlaSil
  2. Super woman very beautufull&very sexy

    YanıtlaSil

loading...