loading...
Facebookta paylaş

KİRAZ MEVSİMİ GAYE (MELTEM OZCELİK KİMDİR) - MELTEM OZCELİK KİMDİR BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ


KİRAZ MEVSİMİ GAYE KİMDİR

Fox TV'nin izlenme rekorları kıran disizi Kiraz Mevsimi izleyici kitlesine her geçen gün giren fenomenleri artmaya devam etmektedir.

Gençler tarafından yoğunlukla sevilen dizi'nin tekrarları
ilgi ile takip edilmekte. Başrolünde bulunan Öykü ve Ayaz adlı
karekterlerinin aşkları izleyicileri tarafından en çok konuşulan başlık oldu.        

Dizi'de rol alan oyuncular başarıları dolayısıyla izleyicileri tarafından ilgi görmektedir. Kiraz Mevsimi dizisi'nin başarılı oyuncuları arasında Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Mehti Aras Aydın, Nihal Işıksaçan, Fatma Topaş, Nilperi Şahinkaya, Dağhan Küleğeç ve Neslihan Yeldan gibi başarılı oyuncular yer almaktadır.

Kiraz Mevsimi dizisi  başarılı bir oyuncuya daha yer vermekte, Doktor Gaye olarak isim alan başarılı ve güzel oyuncu Meltem Özçelik Dizi izleyiciler tarafından merakla beklenmektedir.

Doktor Gaye karekterini alan başarılı oyuncu, Meltem Özçelik hakkında bilgileri bir çok izleyicisi tarafından aranmaktadır. Meltem Özçelik hakkında merak edilen bilgilerini ve Meltem Özçelik kimdir, kaç yaşında, boyu ve kilosu hakkında bilgi için yazının devamını okuyalım.


KİRAZ MEVSİMİ GAYE KİMDİR

Fox TV'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi oyuncu kadrosuna aldığı Doktor Gaye  karekteri'nin hakkındaki bilgileri sizinle paylaşıyoruz. Doktor Gaye Ayaz'ın Doktorudur ve Öykü ile Ayazın arasını açmaktadır.

Ayaz'ın doktoru olan Doktor Gaye'den kıskanan Öykü, Ayaz'ı Doktor Gaye'den uzaklaştırma çabalarına girmektedir.

Meltem Özçelik gerçekten kimdir ?

Dizi'de Doktor Gaye karakterini canlandıran oyuncu Meltem Özçelik'tir. Meltem Özçelik, herkes tarafından tanılan başarılı oyuncu Gamze Özçelik'in kardeşidir.

Başarılı olan ablası gibi Meltem Özçelik'de başarılı olmayı hedef almıştır. Daha öncelerde Ersel Gökmen isimli sanatçının ''Yalanlar'' isimli şarkısında yer almıştır. Başarılı olmayı hedef alan güzel oyuncu şimdi ise Fox Tv'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimin'de Doktor Gaye olarak rol almaktadır.


Meltem Özçelik Kimdir












meltem özçelik, meltem özçelik kimdir, doktor gaye kimdir, kiraz mevsimi doktor gaye, meltem özçelik fotoğrafları, meltem özçelik hakkında, doktor gaye kimdir, doktor gaye fotoğrafları, kiraz mevsini yeni oyuncusu kimdir,







Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

loading...