loading...
Facebookta paylaş

YASAK YENİ DİZİSİ NABİ KARAKTERİ KİMDİR? GÜRBEY İLERİ KİMDİR?HAYATI VE RESİMLERİ


Yasak Dizisi
Atv ekranlarına heyecanla beklenen Yasak dizisi çok yakında güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlarda olacak.Başrollerinde ünlü oyuncuların olduğu dizinin oyuncuları: Firket Kuşkan(Nazım Bey),Deniz Çakır(Calibe),Burak Yamantürk(Nejat),Buket Dereoğlu,Ezgi Eyüboğlu,Hakan Yufkacıgil,Gürbey İleri,Tuğçe Kumral gibi oyuncularıyla dikkat çekiyor.
Yasak dizisinin konusu
Yasak dizisi Muhadarat romanının uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Olaylar 19. yüzyılın sonlarında geçiyor. Osmanlı toplumunun konak hayatının detaylı bir şekilde işlendiği Muhadarat’ın uyarlaması olan Yasak dizisinde aşklar, hırs, entrikalar, yıkılan hayallerin yeniden yapılanması anlatılıyor.
Eşini kaybeden Nazım Bey evlilik konusunda acele etmemekte çocuklarının büyümesini beklemektedir. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden olan Nazım bey yıllar geçtikten sonra bir memur kızı olan Calibe ile karşılaşır ve ona tutulur. Kendisine eş, çocuklarına anne olmasını dilediği Calibe ise hırslı ve birtakım hedefleri olan bir kadındır. Ayrıca teyze oğlu Nejat’a aşıktır…
Size Yasak dizisi oyuncularının biyografilerini,hayatlarını, sizlerle paylaşacağız.Genç kızların yakışıklı delikanlısı Gürbey İleri'yide Yasak dizisinde göreceğiz.Gürbey İleri hakkında merak edilen sorular için,Gürbey İleri kaç yaşında?Hangi okuldan mezun,Nereli gibi soruarını yanıtlaycağız.

YASAK DİZİSİ GÜRBEY İLERİ KİMDİR?BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ

Gürbey ileri 13 Şubat 1988 tarihinde İstanbul'da doğmuştur.Beyken Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunudur..Gürbey İlerinin Boyu1,85tir.74 kg.dır.Yakışıklı oyuncu kızların bir anda ilgi odağı oldu ve dikkat çekici bir vücuda sahiptir. İlk oyunculuk deneyimi Fox tv'de yayınlanan bir gençlik dizisi olan Arka Sıradakiler isimli diziyle başladı. Bir grup liseli gencin yaşam hikayesini anlatan Arka Sıradakiler isimli dizide zengin kolej öğrencisi olan Kerem karakteini canlandırdı. Bu dizideki başarılı performansıyla kendini sevdirdi. Daha sonra 2008 yılında Kalbim Seni Seçti isimli dizide rol aldı. Son olrak Muhteşem Yüzyıl isimli dizide Süleymanın oğlu Şehzade Mehmet'i canlandırdı.Şimdi İse ekranların yeni dizisi olacak olan Yasak adlı dizide rol alacak.

Gürbey İleri Rol Aldığı Diziler

- Arka Sıradakiler - (Kerem)

- Kalbim Seni Seçti - (Kaan)

- Muhteşem Yüzyıl (Şehzade Mehmet)

GÜRBEY İLERİ FOTO GALERİ










Yasak Dizisi OyuncusuGürbey İleri Wikipedia ,Yasak Dizisi Oyuncusu Gürbey İleri Kimdir ,Yasak Dizisi Oyuncusu Gürbey İleri Hayatı ,Yasak Dizisi Oyuncusu Gürbey İleri Biyografisi ,Yasak Dizisi Oyuncusu Gürbey İleri Resimleri,Yasak Dizisi Oyuncusu Gürbey İleri Rol Aldığı Yapımlar,Gürbey ileri,Gürbey İleri Biyografi,Gürbey İleri Vikipedi,Gürbey İleri Boyu Kaç,Gürbey İleri Kaç Yaşında, Gürbey İleri hangi Okuldan mezun olmuştur?

Kategori: , , , ,

0 yorum

loading...