loading...
Facebookta paylaş

SURVİVOR 20 MAYIS KİM ELENDİ - GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI - 20 MAYISTA SURVİVOR KİM ELENDİ


SURVİVOR 20 MAYIS KİM ELENDİ?

Ekranların sevilen yarışması Survivor her hafta yeni bölümleri ve zorlu oyunları ile devam ediyor. Her hafta bir kişinin elendiği yarışmada artık her oyun ve her dokunulmazlık oyununun büyük önemi var. Survivor da bu hafta 20 Mayıs Salı günü yeni bir eleme gerçekleşti.

Bilindiği gibi 19 Mayıs Pazartesi günü dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler olmuştu. 19 Mayıs Pazartesi günü gönüllüler ada konseyinde adadan gitmesi için ilk ismi belirlediler. Gönüllüler takımından çoğunluk aynı kişiye oy kullandı ve 19 Mayıs gönüllüler takımında ada konseyinde MÜGE ve AKIN ın ismi yazıldı.

20 Mayıs Salı günü survivor elemesindeki ilk aday MÜGE ve AKIN oldu.

20 Mayısta ki eleme için ilk aday olan AKIN ve MÜGE Salı akşamı seçilen bir diğer isim ile SMS oylamasına kaldılar ve oylama sonucunda 20 Mayıs adadan giden isim belli oldu.


20 Mayıs Salı Adadan Kim Elendi?


SURVİVOR MÜGE ELENDİ








20 Mayıs Survivor Elenen İsim MÜGE oldu.



survivor kim elendi, dün akşam survivor da kim elendi, 20 mayıs survivor kim elendi, 20 mayısta gönüllülerden kim elendi, gönüllülerden elenen isim kim 20 mayıs, müge mi elendi, akın mı elendi yoksa kim elendi, pazartesi günü survivor elemesinde kim elendi, 20 mayıs en çok oyu kim aldı, gönüllülerden sms oyunu kim aldı, gönüllüler takımından en çok oyu alan isim kim oldu, gönüllüler takımından oylama kimler arasında yapıldı, 20 mayıs salı gönüllülerden kim ne kadar oy aldı, dün akşam kim elendi, survivor eleme sonucu, survivor sms sonuçları, sörvayvır 20 mayıs kim elendi, survivor müge mi elendi akın mı, survivor müge mi elendi akın mı, survivor müge mi elendi sahra mı

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...