loading...
Facebookta paylaş

NOT DEFTERİ DİZİSİ CAN (FEYZAN SOYKAN) KİMDİR - NOT DEFTERİ CAN KARAKTERİ KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ


Fox Tv yeni bir diziyle devam ediyor. Not Defteri dizisi Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi olarak ekranlarda yerini alıyor. Not Defteri Oyuncu kadrosu genç oyunculardan oluşuyor. Not Defteri dizisinin başrollerinde Fatih Al, Ebru Özkan, Tarık Ündüz, Feyzan Soykan ve Beste Kökdemir’in yer aldığı yeni gençlik dizisi Not Defteri, izleyiciden tam not almayı başardı. 

Not Defteri dizisinin konusu şu şekilde: Edebiyat Öğretmeni Mahir Soysal, ilk ders günü için Dersaadet Lisesi’nin kapısından adımını atarken aynı zamanda içine sığınabileceği yeni bir hayat arayışındadır. Geçmişte bütün meslektaşlarının umutsuz vaka olarak gördükleri problemli öğrencilere yol gösterip onları hayata kazandıran Mahir, tam da bu uğraş esnasında kendi ailesinin hayatını karartacak trajik bir olay yaşamalarına neden olmuştur. 6 yıl önce İstanbul’da yaşarken oğlunu kaybeden ve bu olaydan sonra ailesi dağılan Mahir, yıllardır eski karısının kendisine göstermediği kızı Zeynep’i bulmak ve gelecekten umudunu kesmiş öğrencilerinin hayatını değiştirmek için zorlu bir mücadeleye başlayacaktır. 

Not Defteri dizisi oyuncuları arasında olan ve dizi oyuncuları arasında dikkatleri çekmeyi başaran yakışıklı oyuncu Feyzan Soykan not defteri dizinde canlandırdığı can karakteri ile en çok aranan isimlerden olmayı başarmıştır. Sizlere bu yazımızda Not Defteri dizisi Can kimdir, Feyzan Soykan kimdir kç yaşındadır gibi bilgileri paylaşacağız. 

NOT DEFTERİ FEYZAN SOYKAN (CAN KARAKTERİ)KİMDİR, BİYOGRAFİSİ 

Fox Tv'nin yeni dizisi olan Not defteri Dizisinde Can karakterini canlandıran Feyzan Soykan asabi, kavgacı, sinirli bir yapıya sahip bir karakteri canlandırıyor. Feyzan soykan 1989 yılında İstanbul'da doğmuştur. 25 yaşındadır. İlk oyunculuğuna Kahireli Palas dizisinde başlamıştır ve başrol oynamıştır. Dizide Zeynep'in kalbinin sahibi olan Ali karakterini canlandırmıştır. Boyu 1.79 kilosu 70 kg.dır. Not defteri dizisinde gözler üstünde olacak bir karakterde oynuyor. 

FEYZAN SOYKAN RESİMLER







Not defteri Can karakteri kimdir? Not defteri can gerçekte kimdir? Feyzan soykan kimdir? Feyzan soykan resimleri? Feyzan soykan hayatı, Feyzan Soykan biyografisi, Feyzan soykan oynadığı diziler nelerdir? Not defteri dizisi oyuncuları? Not Defteri Dizisi İlk Fragmanı İzle, Not Defteri Dizisi Jenerik Müziği, Not Defteri Dizisi Kaç Bölüm Yayınlandı?, Not Defteri Dizisi Ne Zaman Başlayacak, Not Defteri Dizisi Oyuncuları, Not Defteri Dizisi Saat Kaçta Başlayacak, Not Defteri Dizisi Saat Kaçta Oynuyor, Not Defteri Dizisi Şarkısı, Not Defteri Dizisi Tekrarı Hangi Gün? not defteri dizisi Can kimdir nerelidir, feyzan soykan kaç yaşındadır,Feyzan Soykan Nerde doğmuştur.

Kategori: , , , , , , ,

2 yorum:

  1. Ya awkim seni cok seviyorum tatlimmmmm iyiki varsn senden yakisiklisi yokkkkkkk!muck

    YanıtlaSil
  2. Seni çoooook seviyoeummm

    YanıtlaSil

loading...