loading...
Facebookta paylaş

YASAK DİZİSİ EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


Yasak Dizisi

Atv ekranlarına heyecanla beklenen Yasak dizisi çok yakında güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlarda olacak.Başrollerinde ünlü oyuncuların olduğu dizinin oyuncuları: Firket Kuşkan(Nazım Bey),Deniz Çakır(Calibe),Burak Yamantürk(Nejat),Buket Dereoğlu,Ezgi Eyüboğlu,Hakan Yufkacıgil,Gürbey İleri,Tuğçe Kumral gibi oyuncularıyla dikkat çekiyor.

Yasak dizisinin konusu
Yasak dizisi Muhadarat romanının uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Olaylar 19. yüzyılın sonlarında geçiyor. Osmanlı toplumunun konak hayatının detaylı bir şekilde işlendiği Muhadarat’ın uyarlaması olan Yasak dizisinde aşklar, hırs, entrikalar, yıkılan hayallerin yeniden yapılanması anlatılıyor.

Eşini kaybeden Nazım Bey evlilik konusunda acele etmemekte çocuklarının büyümesini beklemektedir. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden olan Nazım bey yıllar geçtikten sonra bir memur kızı olan Calibe ile karşılaşır ve ona tutulur. Kendisine eş, çocuklarına anne olmasını dilediği Calibe ise hırslı ve birtakım hedefleri olan bir kadındır. Ayrıca teyze oğlu Nejat’a aşıktır… Size Yasak dizisi oyuncularının biyografilerini,hayatlarını, sizlerle paylaşacağız.


YASAK DİZİSİ EZGİ EYÜBOĞLU KİMDİR?

Ezgi Eyüboğlu 28 Ekim 1988 tarihinde Ankara'da doğmuştur.26 yaşındadır.İlk öğrenimin ardından Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarını kazanarak eğitimine burada devam etmiş ve iki yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş yaparak bu okulda klasik bale bölümünü bitirdi. Ezgi Eyüpoğlu 2001 yılında Elite Model Look adlı yarışmayı üçüncü olarak tamamlamıştır.Ezgi Eyüboğlu boyu 1.35 kilosu 50 'dir.Saç rengi Kumral,göz rengi eladır.

Ezgi Eyüboğlu iki yıl sonra Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci oldu. Eğitimine de devam eden Ezgi Eyüboğlu ikinci üniversite olarak Yeditepe Üniversitesinde eğitim aldı. Bu süreçte çeşitli ajans kurum ve kuruluşlarda profesyonel yaşama adımını attı. 2007 yılından itibaren çeşitli defile ve organizasyonlarda modellik yapmıştır.
Bazı video kliplerde de rol alan güzel oyuncu değişik zamanlarda televizyon dizilerinde değişik roller üstlendi. 2012 yılı itibariyle Muhteşem Yüzyıl dizisinde bir rol üstlenen sanatçı Star TV'de yayınlanan Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde başrol olarak oynamıştır. Sudan Çıkmış Balıklar dizisinde Zeynep karakterini canlandırmıştır .Son olarak Yasak dizisinde oynayacaktır.

Ezgi Eyüboğlu'nun yer aldığı projeler; 

2007 - Senin Uğruna 
2008 - Arka Sokaklar 
2010 - Ateşe Yürümek 
2011 - Kutsal Damacana: Dracoola 
2011 - Kalbim seni seçti 
2011 - Muhteşem Yüzyıl 
2012 - Sudan Bıkmış Balıklar 
2013 -İntikam 
2014 -Yasak 


EZGİ EYÜBOĞLU RESİMLERİ





Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Eyüboğlu biyografisi, Ezgi Eyüboğlu Boyu, Ezgi Eyüboğlu dizileri, Ezgi Eyüboğlu Filmleri, Ezgi Eyüboğlu fotoğrafları, Ezgi Eyüboğlu hayatı, Ezgi Eyüboğlu Kimdir?, Ezgi Eyüboğlu resimleri, Ezgi Eyüboğlu Sevgilisi, Ezgi Eyüboğlu yeni dizisi, Ezgi Eyüboğlu'ın Yaşı Kaç?, Ezgi Eyüpoğlu, Ezgi Eyüpoğlu biyografisi, Ezgi Eyüpoğlu Boyu, Ezgi Eyüpoğlu dizileri, Ezgi Eyüpoğlu Filmleri, Ezgi Eyüpoğlu fotoğrafları, Ezgi Eyüpoğlu hayatı, Ezgi Eyüpoğlu Kimdir?, ezgi eyüpoğlu resimleri, Ezgi Eyüpoğlu Sevgilisi, Ezgi Eyüpoğlu yeni dizisi, Ezgi Eyüpoğlu'ın Yaşı Kaç?, Kalbim Seni Seçti, Kutsal Damacana Dracoola, Muhteşem Yüzyıl, senin uğruna, Sudan Bıkmış Balıklar”Yasak Ezgi Eyüboğlu kimdir?Ezgi eyüboglu yasak karaketi kimdir.Yasak Dizisi Oyuncusu Ezgi Eyüboğlu Kimdir ,Yasak Dizisi Oyuncusu Ezgi Eyüboğlu Biyografisi ,Yasak Dizisi Oyuncusu Ezgi Eyüboğlu Resimleri,Ezgi Eyüboğlu Oyuncusu Ezgi Eyüboğlu Hayatı,Yasak Dizisi Oyuncusu Ezgi Eyüboğlu Rol Aldığı Yapımlar,Yasak Dizisi Oyuncusu Ezgi Eyüboğlu Wikipedia

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...