loading...
Facebookta paylaş

MİRANDA KERR CİNSİYET Mİ DEĞİŞTİRECEK - MİRANDE KERR BİYOGRAFİSİ RESİMLERİ



Ünlü manken Miranda Kerr cinsel tercihini değiştirmeye hazırlanıyor.
Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Victoria’s Secret Meleklerinden olan Miranda Kerr çarpıcı sözleriyle ilgileri üzerine çekmiş.Miranda Kerr Oyuncu Orlando Bloom’dan boşanan top model Miranda Kerr, GQ Dergisi'ne bomba açıklamalar yapmış. Oğluyla mutlu olduğunu ve hayatına yeni bir yön verdiğini belirten Kerr, “Bir kadınla ilişki yaşamayı denemek istiyorum” demiş.
Yıllarca Victoria’s Secret iç giyim markasının meleklerinden biri olan Miranda Kerr, GQ dergisinin İngiltere edisyonuna samimi açıklamalarda bulunmuş.
Miranda Kerr yine şok etmeye devam ediyor  yine ediyor. Ünlü manken GQ dergisine anlattıkları ile tüm dikkatleri üstüne çekti. 
GQ dergisinin İngiltere edisyonuna kapak pozu veren Victoria’s Secret modeli Miranda Kerr, erkeklere de kadınlara da ilgi duyduğunu söyledi ve vücudunun seks sayesinde form tuttuğundan bahsetti.  Orlando Bloom ile öpüşmesinin bile altı ayı bulduğunu anlattı.Dergi için ünlü Moda fotoğrafçısı Mario Testino’ya yarı çıplak pozlar veren Kerr, röportajda “Keşfetmek istiyorum, hiçbir zaman asla demeyin” diye konuştu. Bir çocukları olan Kerr ve oyuncu Orlando Bloom, uzun bir beraberlik ve üç senelik evliliğin ardından altı ay kadar önce boşanmıştı. Kerr, “Yaşlandıkça kendime olan güvenim de artıyor ve eğleneceğim şeylerin peşine düşüyorum. Kadınlara ilgisi olduğunu söyleyen manken sevenlerini oldukça şaşırttı.

MİRANDA KERR BİYOGRAFİ
Miranda May Kerr, 20 Nisan 1983 tarihinde Avustralya, Sidney’de ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Çocukluğu Sidney’in Gunnedah adlı küçük bir kasabada geçmiştir.
 13 yaşındayken Dolly adlı gençlik magazin dergisinin düzenlediği kapak yüzü yarışmasında birinci olmuştur. Ardından Melbourne Chadwick ajansıyla mankenlik sözleşmesi imzaladı. Avustralya Portmans mağazalar zincirinin TV reklamlarında oynadı ve Avustralya ve Yeni Zelanda’daki moda dergilerinin kapaklarını süsledi.
 2004 yılında ABD. New York’a taşındı ve Next ajansıyla anlaştı. Ardından Miranda Baby Phat, Lisa Ho, Voodoo Dolls, Levi's, Bettina Liano, Nicola Finetti, L.A.M.B, Heatherette, Betsey Johnson, Trelise Cooper, Jets, John Richmond, Blumarine Swimwear, Seafolly Swimwear, Victoria's Secret, Anna Molinari, Roberto Cavalli, Enrico Coveri, Arden B, Cia Maritima, Amuleti J gibi markalara mankenlik yaptı.
 2006 yılında Maybelline kozmetik ile anlaştı. Ve yine 2006 yılında iç giyim firması Victoria’s Secret ile anlaşarak defilelerine çıkmaya başladı. Firmanın 2011 defilesinde baş melek olup, 2.5 milyon dolarlık sutyeni tanıtmıştı. Nisan 2013 yılında da Victoria’s Secret ile yollarını ayırdı.
 Miranda Kerr, 23 Temmuz 2010 tarihinde sinema oyuncusu Orlando Bloom ile evlendi. 6 Ocak 2011 tarihinde oğlu Flynn Christopher Bloom’u doğurdu. Ekim 2013 yılında boşandı.
Miranda Kerr, 10 Ocak 2014 tarihinde Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Moda Show'da, dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo için podyuma çıktı. 3 milyon dolarlık pırlanta setle podyumda yürüdü.

Victoria’s Secret Modeli Miranda Kerr Resimleri











Miranda kerr erkek mi olacak?Miranda kerr değiştirecek?Miranda kerr resimnleri,Victoria’s Secret Meleklerİ Mirandanın sok kararı?miranda kerr foto galeri,miranda kerr biyografisi,miranda kerr kaç yaşında,miranda kerr hakkında hersey?miranda kerr ayrıldı mı?



Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...