loading...
Facebookta paylaş

SURVİVOR 7 NİSANDA KİM ELENDİ - GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI


SURVİVOR 7 NİSAN KİM ELENDİ?

Ekranların sevilen yarışması Survivor her hafta yeni bölümleri ve zorlu oyunları ile devam ediyor. Her hafta bir kişinin elendiği yarışmada artık her oyun ve her dokunulmazlık oyununun büyük önemi var. Survivor da bu hafta 7 Nisan Pazartesi günü 4. eleme gerçekleşti.

Bilindiği gibi 6 Nisan Pazar günü dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler olmuştu. 6 Nisan Pazar günü gönüllüler ada konseyinde adadan gitmesi için ilk ismi belirlediler. Gönüllüler takımından çoğunluk aynı kişiye oy kullandı ve 6 Nisan gönüllüler takımında ada konseyinde Mert in ismi yazıldı.

7 Nisan Pazartesi günü survivor elemesindeki ilk aday MERT oldu.

7 Nisan daki eleme için ilk aday olan Mert Pazartesi akşamı seçilen bir diğer isim ile SMS oylamasına kaldılar ve oylama sonucu 7 Nisan adadan giden isim belli oldu.


7 Nisan Pazartesi Adadan Kim Elendi?

7 Nisan Pazartesi eleme gününde Berna ve Sahra kavga ettikleri için yarışma kurallarına göre Berna diskalifiye olarak adadan ayrıldı. 7 Nisan Pazartesi adadan ayrılan isim BERNA oldu.




7 Nisan Pazartesi Survivor Elenen İsim BERNA oldu.




survivor kim elendi, dün akşam survivor da kim elendi, 7 nisan survivor kim elendi, 7 nisanda gönüllülerden kim elendi, gönüllülerden elenen isim kim 7 nisan, mert mi elendi, mert mi elendi yoksa kim elendi, pazartesi günü survivor elemesinde kim elendi, 7 nisan pazartesi en çok oyu kim aldı, gönüllülerden sms oyunu kim aldı, gönüllüler takımından en çok oyu alan isim kim oldu, gönüllüler takımından oylama kimler arasında yapıldı, 7 nisan pazartesi gönüllülerden kim ne kadar oy aldı, dün akşam kim elendi, survivor eleme sonucu, survivor sms sonuçları, sörvayvır 7 nisan kim elendi, survivor mert mi elendi müge mi, survivor mert mi elendi berna mı, survivor mert mi elendi sahra mı

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...