loading...
Facebookta paylaş

SURVİVOR TURABİ KİMDİR KAÇ YAŞINDADIR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


survivor turabi kimdir, survivor turabi resimleri, survivor turabi hayatı, survivor turabi gönüllüler, 2014 gönüllüler, 2014 survivor da damga vuran isim, survivor turabi kaç yaşında, survivor turabi çankıran nereli, survivor turabinin hayat hikayesi, survivor turabinin kişiliği, bugunkihaber.blogspot.com, survivor turabi kim 

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TURABİ KİMDİR?

Acun ılıcalı'nın hem yapımcılığını hem sunuculuğunu yaptığı ekranların merakla beklenen Survivor yarışması geçtiğimiz akşam başlamştır. Her sene büyük beğeniyle izlenen yarışma bu sene de izleyicileri ekrana kilitleyecek. Geçtiğimiz akşam ilk oyunlarının oynanmasıyla survivor macerası başladı. Gönüllüler takımının yarışmacısı olarak oynayan Turabi Çamkıran grup içerisinde oldukça rekli ve dikkat çekici bir yapıya sahiptir. Survivor Gönüllüler adasında yarışan ve ilk günden ilgi odağı olan Turabi Çamkıran adından söz ettireceğe benziyor. 

Survivor Turabi kimdir sorusu Survivor takipçileri tarafından en çok merak edilen konulardan biri oldu. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasından tanıdığımız Turabi Çamkıran bu sene Survivor Gönüllüler adasında yarışacak isimlerden. Güçlü fiziği ile ekranlarda gözüken yarışmacı www.bugunkihaber.blogspot.com Survivor yarışmasında favorilerden biri olacak gibi gözüküyor. 2014 Gönüllüler Takımının en dikkat çekici kişiliğine sahip Turabi ekranlara kilitleyecek. Asabi ve sinirli bir yapısı gözden kaçmıyor. Sizlere bu yazımızda Survivor Turabi Kimdir Kaç Yaşındadır resimlerini bilgilerini derledik.


Survivor Turabi Kimdir?

Survivor Turabi 1988 yılında dünyaya gelmiştir. Mersin doğumlu olan isim lise eğitimini doğduğu şehir olan Mersin'de tamamlamıştır. Lise yıllarında dans ve dövüş sporlarına merak salan Turabi Çamkıran, liseden mezun olduktan sonra Güzel Sanatlar bölümüne kayıt oldu. Güzel Sanatlar öğrencisi iken televizyondaki ilk deneyimini "Benimle Dans Eder Misiniz" yarışması ile yaşadı. Bu yarışmada büyük bir başarı sergileyerek son 3'e kalan isim Türkiye tarafından tanındı. www.bugunkihaber.blogspot.com Break Dans üzerinde ihtisas yapan isim gününün büyük bölümünü dans antrenmanları ile geçiriyordu. Ayrıca yarışmada gösterdiği performans ile birlikte birçok kişiye dans eğitmeni olarak hizmet veren isim çocukluk yıllarından itibaren merak saldığı dövüş sporlarına dans alanındaki başarılarının ardından merak saldı. 

Dans dünyasına bir süre ara veren isim diğer bir hobisi olan dövüş sporlarında kendini geliştirmeye karar verdi. Günlük antrenmanlarını sıklaştıran isim gitgide bu hobiyi meslek haline dönüştürdü ve kafes dövüşlerinde yer almaya başladı. Kafes dövüşlerine katılan Turabi Çamkıran bu işi meslek haline dönüştürerek para kazanmaya başladı. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının www.bugunkihaber.blogspot.com son yayınlanan sezonundaki akrobasi gösterisi ile karşımıza çıkanTurabi Çamkıran birçok kişiyi kendine hayran bıraktı.

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...