loading...
Facebookta paylaş

SURVİVOR AKIN KİMDİR - SURVİVOR AKIN KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


akın saatçi kimdir,ünlülerde mi gönüllülerde mi,survivor 2014 ünlüler,akın ünlülere mi geçti, akın biyografisi, survivor ünlüler takımında ki akın kimdir, survivor akın resimleri, surviorun yakışıklısı akın mı, 2014 ünlüler akın kimdir, survivor akın görüntüleri, survivor akın resimleri, survivor ünlüler takımı akın 

SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMIDAKİ AKIN SAATÇİ KİMDİR?

Dünyanın en zor yarışmaları arasında olan ve en çok izlenen yarışma haline gelen Survivor tüm hızıyla devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını sunuculuğunu yaptığı Survivor yarışmasının ilk bölümünde Gönüllüler takımında yer olan Akın Saatçi Ünlüler Grubunda yer alıyor artık.

İlgi ile izlenen bu isimleri yakından tanıyalım istedik. Bazı yarışmacıları ekranlarda daha önce görmüştük. Survivor yarışması bu sezon Dominik adasında olacak. 2 Mart tarihinde büyük yarışma başladı. İşte Survivor 2014'ün ünlülerinden AKIN SAATÇİ “Her savaşı veririm ama asla vazgeçmem” diyerek iddiasını koydu ortaya Akın…

Survivor Akın yarışmada nasıl bir performans sergiler bilemiyoruz ama yakışıklılığıyla dikkat çekeceği bir gerçek. Survivor Ünlülerin yeni gözdesi oyuncu ve spor hocasıdır.

Survivor Akın Saatçi'yi Yakından tanıyalım.

Survivor Akın 26 Nisan 1982 yılında Londra da dünyaya gelmiş, 32 yaşındadır. Boğa burcudur. Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Akın Saatçi Gaye Sökmen Ajans'a bağlı olarak mankenlik yapmıştır. Masc Pilates ( Management Of Anatomy and Sports Culture) de spor hocalığı yapmaktadır.
2007 yılında çekimine başlanan Kuzey Rüzgarı adlı dizide Akın karakterini başarı ile canlandıran oyuncu-manken sonrasında Baba Ocağı dizisinde Alp karakterini, Adanalı dizisinde Alex karakterini ve en son Uçurum dizisinde Alex karakterini canlandırmıştır. Eski sevgilisinden. Kıvanç'la Azra'nın ilk ayrılığı sonrası, dünya güzelimiz Akın Saatçi ile el ele yakalanmıştı. Bir süre beraber oldular, ayrıldılar. Hatta ayrılık sonrası, Akın Saatçi'yi Bebek sahilinde gören Azra Akın, elindeki su şişesini fırlatmıştı ex-aşkına. Özetle 'Azra Akın'ın sevgilisi olarak yarı ünlü olan Akın Saatçi, Survivor'da karşımızda.

Survivor Akın Oynadığı diziler: 

1)Uçurum - 2012 {Alex}
2) Deli Saraylı - 2010
3) Proje 13 - 2008 {Can}
4) Adanalı - 2008 {Alex}
5) Baba Ocağı - 2008 {Alp}
6) Kuzey Ruzgarı - 2007 {Akın}

Survivor Akın Resimleri





Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...