loading...
Facebookta paylaş

SURVİVOR GÖKHAN KESER KİMDİR? KAÇ YAŞINDADIR HAYATI VE RESİMLERİ


survivor 2014 yarşmacıları kimlerdir, survivor gönüllüler,survivor ünlüler,survivor gökhan  resimleri, survivor akın ünlülere mi geçti?survivor ünlüler takımındaki gökhan kimdir,gökhan sarkıcı damı olmuştu,selenada burak hoca karakteri, kızların sevgilisi gökhan keser kimdir nedir,ünlüler takımındaki gökhan kimdir?

SURVİVOR ÜNLÜLER GÖKHAN KESER KİMDİR?


Dünyanın en zor yarışmaları arasında olan ve en çok izlenen yarışma haline gelen Survivor tüm hızıyla devam ediyor.Acun Ilıcalı'nın yapımcılıgını sunuculugunu yaptıgı yarışmanın Ünlüler Gönüllüler yarışmacılarından Ünlülerden birisi de genç kızların yakışıklı oyuncusu sarkıcısı Gökhan Keser.Gökhan Keser kızların bir hayli gözdesi olmuş ve hedef kitlesinin arttırmış. Gökhan Keser oyunculuğunun dışında klipleriyle de ilgi çekiyor.
Gökhan Keser Hayatını yaşını boyunu, kilosunu, resimlerini merak edenler için biyografisini sizler için derledik.


Survivor Gökhan

Survivor Gökhan Keser oyuncu, şarkıcı ve modeldir.1987 İzmir doğumlu Gökhan Keser 27 yaşındadır.Boyu 1.90 kilosu 75, Göz rengi mavi olan yakışıklı aslen Rize Pazarlı bir ailenin oğludur.14 yaşında hobi olarak başladığı modellik kariyerine birçok şey sığdırdı. Yurt içinde ve yurt dışında sayısız işler gerçekleştiren Keser,hobi olarak başladığı bu yolda Türkiye'nin belli başlı isimleri arasında yerini aldı.Bir yandan hayaline giden yolda "Ekol Drama Sanat Evi"nde Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi alırken, bir yandan da Sevingül Bahadır , Gül Sabar ,Kevork Tavityan,Randy Esen gibi birbirinden önemli isimlerden şan eğitimi almaya başlamıştır.Çalışmalarına devam ederken 2008'de Zerrin Özer'in "Ömür Geçiyor" albümünün vokallerinde de bulunmuştur.
Gökhan Keser bir çok ünlü sanatçılarla da düet ,vokal yapmıştır.Türkiye'nin önde gelen en önemli kadın solistlerinden Sıla ile adım atan Keser;uzun süre sahnede Sıla'ya vokalist olarak eşlik etti.Sıla'nın "İnşallah" ve "Kafa" video kliplerinde de bulunan Keser sanatçının 3. Albümü "Konuşmadığımız Şeyler Var"ın vokallerinde de bulundu.Albümün, sözü Sıla Gençoğlu ve Gökhan Keser'e, bestesi Gökhan Keser'e ait olan çıkış şarkısı ve klibi "En Kötü Günümüz Böyle Olsun" sosyal medyada da büyük beğeni toplayarak müzik listelerine üst sıralardan giriş yaptı.Ardından kliplendirdiği Bazen ve Seninle Bozdum şarkılarıyla ivmesini her geçen gün yükseltip başarılarına yenilerini ekliyor. 


Klipler; 

Hadi Ordan 
En Kötü Günümüz Böyle Olsun 
Bazen 
Seninle Bozdum 
Hiç Vaktim Yok 

Oynadığı Reklamlar; 
Nivea 
Chocolate 
Avrupa 2007 
Nokia X6 

Oynadığı dizi; 

Selena 

Katıldığı Yarışmalar; 
Miss & Mr Model Ege 2004 1.
Best Model Of Turkey 2005 2. , 
Manhunt İnternational 2006 Genel Klasman Dünya 4. Erkek Güzeli , 
Manhunt İnternational 2006 Yılın En Fotojenik Dünya 1. Erkek Güzeli (Mr.Photogenic Manhunt ) Manhunt İnternational 2006 3. Runner Up 2006 Survivor Gökhan Keser Resimleri









Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...