loading...
Facebookta paylaş

MEDCEZİR BERK CANKAT KİMDİR?(CEM SEREZ)-BERK CANKAT HAYATI VE RESİMLERİ


yaman mirayı cemden kıskancak mı,Berk Cankat kaç yaşında,Berk Cankat nereli acaba,medcezir cem serez kimdir,cem miradan mı hoşlanıyor,yamanın tepki ne olacak,yeni bölüm frgamnında izle,cem den memnun mu,cem kaç yaşında,cemin sevgilisi var mı,berk cankatı nerde tanıdık,savaş karakteri ve cem,selim serezin yegeni mi olacak,selim serezin yegeni kim olacaK,cem karakteri resimleri,berk cankat foto galeri,cemin hobileri nelerdir,


MEDCEZİR KADROSUNA YENİ BİRİ BERK CANKAT KİMDİR

Star Tv'nin sevilen dizisi Medcezir gücüne güç katmaya devam ediyor dinamik tutmak istiyor.
Yeni oyuncyların girmesiyle  hikaye genişleyip, daha da ilgi çeker hale geldi.Selim Serez'in Ankara'dan akrabası olarak 24 Bölümde giriyor.Serez ailesinde yaşananları ileriki bölümlerde göreceğiz.
sizlere bu yazımızda genç kızların yeni sevgilisi haline gelen Berk Cankatın hayatından bahsedeciğiz.Berk Cankat'ı geçtiğimiz günlerde Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde tanışmıştık.Sana Bir Sır Vereceğim’de Savaş rolünü canlandıran Berk Cankat, Medcezir’e Mert’in kuzeni olarak katılıyor.Sosyal medyada büyük yankı uyandıran ‘Sana Bir Sır Vereceğim’ ve oyuncuları hızla yeni işler bulurken, dizinin Savaş karakterini canlandıran Berk Cankat da Star tv’nin sevilen gençlik dizisi Medcezir’de rol almaya başladı.
Berk Cankat dizinin 24. bölümüyle kadroya dahil oldu. Fragmandan görüldüğü üzere Yaman ve Mira arasında yeni kıskançlık krizleri yaşanacak..

BERK CANKAT KİMDİR;

Star tv’nin cuma akşamlarının sevilen gençlik dizisi Medcezir’de Cem karakteri olarak rol almaya başlayacak.
1984 Ankara doğumlu olan yakışıklı oyuncu Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde oyunculuk kabiliyeti ve yakışıklı duruşu ile dikkatleri üzerine kısa sürede çekti. Berk Cankat Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümü mezunudur. Grafik tasarım okuduktan sonra; Akademi 35 Buçuk Sanat Evinde oyunculuk eğitimi almaya başladı. İlk kariyerine Sana Bir sır Vereceğim dizisinde başladı. Şu anda Medcezir dizisinde Selim Serez’in Yeğeni Cem’i canlandıracak.Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde Savaş karakterini başarıyla canlandıran yakışıklıoyuncu Berk Cankat.
Dizide de görüldüğü gibi Yaman ve Mira arasında yeni kıskançlık krizleri yaşanacağa benziyor.Hobilerinin arasında fotoğraf, resim yapmak, film izlemek ve bir de yemek yapmak.
Üşengeç, utangaç ve yalnızlığı seven ve garip huyları olan ve insan ilişkilerinde zorlanan bir kişilik olduğunu söylüyor.
Daha önce rol aldığı dizi:SANA BİR SIR VERECEĞİM

MEDCEZİR BERK CANKAT RESİMLERİ








Medcezir Cem karakteri hakkında yorum yapabilirsiniz..




Kategori: , , , ,

1 yorum:

loading...