loading...
Facebookta paylaş

MEDCEZİR 25 BÖLÜM FRAGMANI İZLE-7 OCAK CUMA-MEDCEZİR YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE


medcezir yeni bölüm fragmanı,medcezir yeni bölüm fragmanı izle,çağatay ulusoy izle,yamn mira aşkı,medcezir yeni bölüm fragmanı 7ocak cuma izle,yaman mirayı mı kıskanıyor,orkunun hedefindeki kişi kim,orkunun planları nedir,tozlu dere,ayşe ne işler çeviriyor,giray neyin peşinde,serenay sarıkaya kimdir , yaman mira aşkı gerçek mi olmuş,dizi izle,medcezir 25.bölümde neler yaşanacak,medcezir yeni bölümde yaşanacakları izle bugunkihaber.blog.spot.com farkıyla izle,sude kiminle evlenecek,sude neyin peşinde.Asım bey ölecek mi?


Medcezir, Star tv ekranlarında fenomen dizi Medcezir yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Bu hafta da seyircilerinin merakla beklediğ 25 Bölüm Fragmanı yayınlandı.Her cuma izleyenlerini ekranları başına kilitleyen Medcezir bu hafta da heycanlandırıyor bizi.Star Tv'nin sevilen dizisi Medcezir başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı oyuncularıyla sevenleriyle buluşuyor.Genç kız ve erkeklerin sevgilileri olan ikili yine reytingleriyleriyle zirve de yerlerini alıyorlar.
Medcezir her hafta olduğu gibi bugunkihaber.blog.spot.com farkıyla fragmanı sitemizde.


MEDCEZİR 25.BÖLÜMDE  NELER YAŞANACAK?

Medcezir son bölümü ile yine izleyenleri ekranlara kitlemeyi başardı. Yaman ve Mira aşkını bir kez daha hayranlıkla izledik. Yaman ve Mira aşkı oldukça yani Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya aşkı oldukça daha çok merak ile izleyeceğiz.Serezlere gelen misafirler bütün dengeleri değiştirdi. Selim'in teyzesi ve kuzeni gelir. Teyzesi çok hasta kuzeni ise oldukça yakışıklı ve karizmatiktir. İşler biraz karıştı. Cem gözüne Mira'yı kestirince de olan olur.
Sedef ve Faruk'un kollarını sıvadı işler sarpa sarar bunun arkasındaki tehlike ise Sude'dir. Sude Faruk'tan ayrılmıştır ama intikamı çok acı olacaktır oldu da.. Faruk ve Sedef'i takip eden bir karabulut oldu Sude. Sedef ile babası arasında yaşanan gerginlik sonucu Asım bey kalp krizi geçirir ve bunu gören ise Yaman ve Mİra olur. Yaman ve Mira zamanında hastaneye yetiştirebilecekler mi? Sude amacına ulaşıyor. Faruk 'un hayatını zehir etmek için bu kez öyle bir şey yapıyor ki inanılır gibi değil. 
Yamanadan intikam almak isteyen Orkun yeni bir yol aramaktadır. Hale'den kurtulan Orkun annesiyle başını belaya sokacak. Mira'nın annesi ise bu durumdan faydalanmak için para koparmak içindedir. Tozludere'de geçecek olan Medcezir 25. bölümde Yaman'ın aklı Mira'da dır. Mira'ya yakınlaşmak isteyen Yaman ise Annesi tarafından desteklenir. Yaman'ın annesi ise yeni hayatına alışmak istiyor.İşte Medcezir 25. bölüm fragmanı ve Medcezir yeni bölümü...

MEDCEZİR 25 BÖLÜM FRAGMANI;

                             




Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...