loading...
Facebookta paylaş

ÇAĞATAY ULUSOY VE SERENAY SARIKAYA'NIN DİZİ AŞKI GERÇEK Mİ OLUYOR?


çağatay ulusoy kiminle beraber,serenay sarıkayanın aşkı gerçek mi oluyor,medcezir de mi oldu, seranayın önceki sevgilisi kimdir,çağatay ulusoy gerçek aşık mı,dizi aşkı gerçek hayata mı taşındı,serenay tolgahanla beraber değil mi?evlenecekler mi,mira yaman aşkı gercek mi oluyor,yaman mira askı alevlendi mi;?çağatay ulusoyla moral buldu mu?


Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın dizi aşkı gerçek mi oldu?

Cuma akşamları Star Tv ekranlarında yayınlanan Med Cezir'de izlediğimiz Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya Dizide Yaman ve Mira'yı canlandırıyor. Med Cezir'de yüksek performans sergileyen genç yıldızlar dizi aşklarını gerçek hayata taşıdılar.

Yapımcılığını Ay Yapım ve Kerem Çatay'ın üstlendiği Med Cezir'in yönetmen koltuğunda Ali   Bilgin oturuyor. Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu dizinin öykü ve senaryosunu yazıyor. Yazılı ve görsel medyanın büyük ilgi gösterdiği yıldız ikili Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy aşklarını dizi setinde de saklamıyor.Medcezir dizisinde "Mira" karekterini oynayan Serenay Sarıkaya'yla "Yaman"ı canlandıran Çağatay Ulusoy'un dizideki aşkı gerçek hayata taşındı. Dizi setinde yakınlaşan iki ünlü oyuncunun, arkadaşlığı 1 ay önce aşka dönüştü. Sarıkaya ile Ulusoy'un beraberliklerini setteki arkadaşlarıyla da paylaştığı "Birbirimize iyi geliyoruz ve çok mutluyuz" dediği öğrenildi.Serenay Sarıkaya, 14 Kasım'da evli ve iki çocuk babası iş adamı Murat Süğlün'le görüntülenmişti. Fotoğraflarının basına yansımasının ardından ünlü oyuncu ilişkisini bitirmişti. Hayranlarının tepkisiyle karşılaşan Sarıkaya'yı sıkıntılı günlerinde rol arkadaşı Çağatay Ulusoy yalnız bırakmadı. Sarıkaya da, uyuşturucu temin etmek suçundan hakim karşısına çıkan Çağatay Ulusoy'un hep yanında oldu. Çiftin bu zorlu süreçler de yakınlaştığı gelen bilgiler arasında.Uyuşturucu davasından dolayı hakim karşısına çıkan ikili birbirine destek oldu. Serenay Sarıkaya son olarak dizi arkadaşı Tolgahan Sayışman ile aşk yaşamıştı.Magazin gündeminden düşmeyen genç yıldızlar Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya yine yeni bir haberle magazin gündemine bomba gibi düştü. Med Cezir performansları ile çok konuşulan daha sonra uyuşturucu davası ile zor günler yaşayan Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy Med Cezir dizisinde canlandırdıkları aşklarını gerçek hayata taşıdılar.Genç ve yetenekli yıldızların aşk haberlerine birbirlerine iyi geldikleri şeklinde cevap vererek onayladıkları anlaşılıyor.Oldukça fazla genç hayranı bulunan Çağatay Ulusoy gönlünü Serenay Sarıkaya'ya mı kaptırdı? Serenay Sarıkaya uyuşturucu davası sonrası Çağatay Ulusoy ile mi moral buldu?Dizi aşklarını gerçek hayatlarına taşıyan genç yıldızlar bu durumdan mutlu olduklarını ve birbirlerine iyi geldiklerini açıkladılar.





Konu hakkında yorum yapabilirsiniz.



Kategori: , , , ,

0 yorum

loading...