loading...
Facebookta paylaş

EMRE KIZILIRMAK KİMDİR? - KARA PARA AŞK DİZİSİ LEVENT KARAKTERİ KİMDİR BİYOGRAFİSİ


KARA PARA AŞK LEVENT KARAKTERİ KİMDİR? 

ATV ekranlarında yeni başlayan Kara Para Aşk dizisi merakla bekleyen dizi izleyicileri çok sevindirdi.Dizinin başrollerinde Nebahat Çehre,Tuba Büyüküstün,Engin Akyürek,Emre Kızılırmak gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi ekranlara damga vurdu.Dizinin konusu aşk olan dizi oyuncu kadrosuyla çok dikkat çekmektedir.
Kara Para Aşk Oyuncularından biride Emre Kızılırmak. Deneyimli oyuncu dizide Levent İnanç isimli bir işsizi canlandırmaktadır.
Emre Kızılırmak bildiğiniz gibi yakışıklılığı ile gerçek hayatta hemen herkesin mutlaka bahsettiği bir isim. Dizide ise Levent İnanç adında işletme mezunu fakat henüz iş bulamamış birini canlandırmaktadır.
Ayrıca Bahar’ın sevgilisinide oynamaktadır. Yakışıklı oyuncu kızların  sevgilisi olmuş. Uzun boylu olmasıyla dikkatleri üzerine toplayan Emre Kızılırmak uzun boylu olmasının zamanında birçok engellerle karşılaştığını belirtiyor


EMRE KIZILIRMAK KİMDİR HAYATI

Şöhreti podyumlarda yakalayan ve oyunculuk konusunda ciddi atılımlar yapan Emre Kızılırmak 1985 yılında İstanbul'da doğmuştur. 2005 yılında Neşe Erberk Ajans‘ın “Yeni Yüzler Arıyoruz” projesinde Tesadüfen Eskişehir’de keşfedildi. Daha sonra 2007 “Best Model of The World” yarışmasında 2. olan Emre Kızılırmak, Güney Kore’de düzenlenen Manhunt International Contest 2008′de Türkiye’yi temsil etti.Bu yarımada“Dünya’nın en iyi Podyum Mankeni” seçildi. Ama kendisini, bu yarışmada üzen bir olay vardı. Dinini değişitirmesini isteyen misyonerler piyasada daha fazla iş yapabileceğini ve onu bir dünya starı yapabileceklerini  belirtiyorlardı. Ama Emre Kızılırmak “Ben dinimi, vatanımı ve bayrağımı dünyanın hiç bir şeyine değişmem. Orada dünya starı olacağıma ülkem de sevdiklerimle olur, vatanıma hizmet ederim” diye konuştu.
Erler Film yapımında gerçekleşen “Aşk Bir Hayal” dizisinde Asteğmen Altay rolü ile izleyici ile buluşan Emre Kızılırmak, oyunculuğa başarılı bir şekilde adım atmış oldu. Dizide kendisine Nehir Erdoğan ve Orhan Kılıç eşlik etti. Bu Sezon ise
Özlem Yılmaz ile Yılan Hikayesi’nin devamı olan Memoli dizisinde aynı karakteri canlandıracak olan Emre Kızılırmak oyunculukta var olduğunu göstermek istiyor.



Emre Kızılırmak Resimleri

                                                                  





       
Emre Kızılırmak Video İzle, Emre Kızılırmak Kimdir, Emre Kızılırmak Hayatı, Emre Kızılırmak Biyografi, Emre Kızılırmak Resimleri, Emre Kızılırmak Kaç Yaşında, Emre Kızılırmak Videoları, Aşkı Bir Hayal Dizi Oyuncusu Emre Kızılırmak Hakkındaki Bilgiler Kara para aşk emre kimdir,Levent karakteri kimdir onadığı diziler,Emre Kızılırmak nerelidir,Emre Kızılırmak kaç yaşındadır,Emre Kızılırmak sevgilisi kimdir?Emre Kızılırmak biyografisi,Emre Kızılırmak resimleri


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...