loading...
Facebookta paylaş

İLKİN TÜFEKÇİ KİMDİR? - KARA PARA AŞK DİZİSİ PELİN KARAKTERİ KİMDİR?


 KARA PARA AŞK DİZİSİ PELİN KARAKTERİ

ATV ekranlarında yeni başlayan Kara Para Aşk dizisi merakla bekleyen izleyicileri sevindirdi.Başrollerinde Engin Akyürek,Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre gibi ünlü isimlerin yer aldığı yeni dizi  ekranlara damga vuracak.Konusu Aşk olan dizi oyuncu kadrosuyla da çok dikkat çekmektedir.
Kara Para Aşk Oyuncularından biri İlkin Tüfekçi. Genç ve güzel oyuncu dizide Pelin Serter isimli bir komiser rolünde. Siz hiç bu kadar güzel bir komiser gördünüz mü? Eminiz görmediniz ama İlkin Tüfekçi dizide bir komiser rolünde. İşini hakkıyla yapan ve sonuna kadar olayların peşinden giden zeki bir komiser olarak karşımıza çıkacak.
 Şimdi sizlere Kara Para Aşk Dizisi Pelinin merak ettiğiniz bilgilerini sizlerle paylaşacağız.


 İLKİN TÜFEKÇİ KİMDİR HAYATI

İlkin Tüfekçi, 5 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur.27 yaşında olan İlkin Tüfekçi genç güzel bir oyuncumuz dikkatleri sempatikliğiyle üzerine çekmektedir.Florya Selim Pars Lisesi'nde okumuş; daha sonra Haliç Üniversitesi  Konservatuarı Tiyatro Bölümü eğitimi alarak eğitimini tamamlamıştır. Tiyatro ve televizyon dizilerinde rol almaktadır.
Kariyerine bakacak olursak;
2007 yılında başlayıp 2010 yılında biten Arka Sıradakiler adlı TV dizisinde Selin karakterini oynamıştır. Arka Sıradakiler dizisini, 2010 yılındaki Papatyam adlı yapım izlemiştir. Papatyam adlı Tv dizisinde 3. ve 4. sezonlarda Melis karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu, Karadayı’nın ilk bölümünden beri hemen hemen tüm adliye sahnelerinde yer almıştır.
Kimileri tarafından Müjde Ar’ın gençliğine benzetilen İlkin Tüfekçi, 2012 yılından beri Karadayı’da başarılı bir oyunculuk performansı sergilemektedir.Son olarak Ay Yapım imzalı Karadayı dizisinde rol alan güzel ve başarılı oyuncu son günlerde ise Kara Para Aşk dizisinde görüyoruz. Yapımcılığını yine Ay Yapım’dan Kerem Çatay’ın üstleneceği ve yakın bir zaman sonra atv’de ekrana gelecek olan Kara Para Aşk dizisinde İlkin Tüfekçi komiser rolünde olacak.
Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın senaryosunu kaleme alacağı ve Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizide İlkin Tüfekçi’nin karakteri Pelin Serter olacak. İlkin Tüfekçi, Engin Akyürek’in canlandırdığı Ömer karakterinin polis ekibinde yer alıyor.
 İlkin TÜFEKÇİ Oynadığı Diziler
YapımRolüCinsiYıl
Arka Sıradakiler SelinTV Dizisi2007
Arka Sıradakiler SelinTV Dizisi2008
Arka Sıradakiler SelinTV Dizisi2009
Arka Sıradakiler SelinTV Dizisi2010
Papatyam           MelisTV Dizisi2010
Papatyam           MelisTV Dizisi2011
KaradayıBaharTV Dizisi2012 - 2013
Kara Para AşkPelinTV Dizisi2014
   İLKİN TÜFEKÇİ RESİMLERİ





ilkin tüfekçi  kimdir,kara para aşk dizisi pelin karakteri kimdir,ilkin tüfekçi  resimleri,ilkin tüfekçi nerelidir,ilkin tüfekçi  hayatı ve biyografisi,kara para aşk dizisi konusu nedir,kara para aşk pelin karakteri gerçek adı nedir,kara para aşk görsel resimleri,ilkin tüfekçi  hangi okulda okumuştur,ilkin tüfekçi  oynadığı diziler nelerdir,ilkin tüfekçi kaç yaşında bugunkihaber.blog spot.comda


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...