loading...
Facebookta paylaş

ALİ YÖRENÇ KİMDİR?-KARA PARA AŞK DİZİSİ FATİH KARAKTERİ KİMDİR BİYOGRAFİSİ


 KARA PARA AŞK FATİH KARAKTERİ KİMDİR?

ATV'nin sevilen dizisi Kara Para Aşk dizisi sevenleriyle buluştu ve oyuncuları oldukça dikkat çekmektedir. Başrollerin de Tuba Büyüküstün,Nebahat Çehre,Engin Akyürek,Emre Kızılırmak,Ali yöreni gibi güçlü isimlerin yer aldığı dizi sevenleriye buluştu.Kara Para Aşk dizisi oyuncuları içerisinde hem yakışıklılığı hem oyunculuğu ile göz dolduran ve beğeni toplayan isimlerinde başında da Ali Yörenç Geliyor.Genç kızların dikkatini çeken renkli gözlü ve uzun boyluluğuyla dikkat çeken yakışıklı diziye damga vuracak.Fatih karakterini en son Kuzey Güney dizisinde Can karakteriyle tanımıştık. orda oldukça dikkat çekiciydi.Kendisi Ece Yörenç'in oğlu olmasına rağmen bu çevrelerden uzaktı ama artık bu işlerin bir parçası oldu hayran kitlesi artmış.
Kara Para Aşk dizisinin Fatih karakterini canlandıran Ali Yörenç'i daha yakından tanımak için sizler için hayatını, yaşını, biyografisini,bilgilerini merak edilen tüm soruların cevabını buradan bugunkihaber.blogspot.com bulabilirsiziniz.



KARA PARA AŞK ALİ YÖRENÇ KİMDİR HAYATI VE BİYOGRAFİSİ

KARA PARA AŞK  dizisinin  Ali Yörenç'i istanbul'da doğmuştur1.95 santimlik boyuna rağmen renkleri ve bebeksi yüz hatlarıyla yaşını 19-20 olarak tahmin edeceğiniz, ancak 27 yaşında olan oyuncu son derece uyumlu, her şeye pozitif yaklaşan, biraz utangaç, kibar, akıllı, mütevazı birisidir. Yeditepe Üniversitesi’nde Görsel İletişim Tasarımı okuyan  genç bir oyuncudur.Ece Yörenç'in oğludur ve annesinin hazırlamış olduğu birçok projede rol almıştır. Animasyona ve çizgi filmlere merakı var. Ortaokulda oynadığı piyeseler sayılmazsa Kuzey Güney’le  Can karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşıyor. Dizinin başarılı yönetmeni Ece Yörenç’in oğlu olmasına ve çocukluğundan beri bu ile ilgi duymasına rağmen, bu şansı kullanmayı uzun süre ertelemiş, kendini bu konuda geliştirmeyi ve hazır olmayı beklemiş.
Yakışıklılığıyla  ile genç kızların kalbini çalan genç oyuncu yine ülkemizin başarılı oyuncusu Ekin Türkmen'le Sortie'de eğlenirken yakalandılar. En son olarak Survivor 2013 yarışmasında yer alan Fatmagül Fakı isimli bayan ile birlikte olduğu söylenmektedir.


 KARA PARA AŞK ALİ YÖRENÇ RESİMLERİ






 Kara Para Aşk fatih karakteri kimdir, Kara Para Aşk Fatih karakteri nerelidir,Kara Para Aşk Fatih karakteri hangi üniversitede okumuştur,Kara Para Aşk Fatih karakterinin sevgilisikimdir,Ali Yörenç kimdir,Ali Yörenç Resimleri,Kara Para Aşk Fatih karakteri Biyografisi nedir, Kara Para Aşk Fatih karakterinin boyu kaçtır,Kara Para Aşk Fatih karakteriyaşı kaçtır,Kara Para Aşk oyuncuları kimlerdir,Kara Para Aşk  Yeni Dizi oyuncuları ve resimleri nelerdir?

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...