loading...
Facebookta paylaş

ŞÜKRAN OVALI KİMDİR - CİNAYET DİZİSİ UMAY ABALI (ŞÜKRAN OVALI) KİMDİR


şükran ovalı kimdir, şükran ovalı biyografi, şükran ovalı resimleri, şükran ovalı kaç yaşında, şükran ovalı hayatı, şükran ovalı sevişme sahnesi izle, şükran ovalı nereli, şükran ovalı sevgilisi kim, cinayet dizisi umay abalı kimdir, cinayet dizisi umay abalı gerçek adı ne, cinayet dizisi umay abalı karakteri kim, cinayet umay abalı resimleri, cinayet umay abalı kaç yaşında, cinayet dizisi umay abalı gerçekte kim, umay abalı gerçek adı, şükran ovalı wikipedia, şükran ovalı vikipedi,


CİNAYET DİZİSİNDEKİ UMAY ABALI KARAKTERİ KİMDİR

Kanal D' nin yeni ve sevilen dizisi Cinayet ekranlara gelmeye başladı. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Cinayet dizisi izleyici tarafından sevilen ve takip edilen dizi olmayı başardı. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Engin Altan Düzyatan, Şükran Ovalı gibi önemli isimlerin yer aldığı yeni dizi Cinayet polisiye bir dizi olarak ekranlarda olacak.

Cinayet dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de adından söz ettiren ve merak edilen dizi oldu. Kanal D Cinayet dizisi oyuncuları arasında olan ve en çok merak edilen isimlerin başında ise Şükran Ovalı yer alıyor. Cinayet dizisi Umay Abalı karakterini canlandıran Şükran Ovalı güzelliği ile dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor.

Cinayet dizisi umay abalı kimdir, cinayet dizisi umay abalı gerçek adı ne, şükran ovalı kimdir, şükran ovalı kaç yaşındadır gibi soruların sorulması üzerine hakkında merak edilenleri ve şükran ovalı biyografisini paylaşacağız.


 Şükran Ovalı Kimdir 

Kanal D Cinayet dizisi Umay Abalı karakterini canlandıran Şükran Ovalı 1 Nisan 1985 yılında İzmir' de doğmuştur. Sevilen, güzel, deneyimli Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Küçüklüğü doğup büyüdüğü İzmir, Bahçelievler'de geçmiştir. Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda ve Fevzi Çakmak Ortaokulu'nda okumuş. Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur.
Bir çok dizi ve filmlerde oynayan güzel oyuncu Şükran Ovalı ilk adını duyurduğu ve yıldızı parlayan dizisi ise Bir Bulut Olsam Dizisinde tanınmıştır. Özellikle bu dizideki sevişme sahneleri ile çok konuşulmuştu. Güzel ve başarılı oyuncu Şükran Ovalı şimdilerde Kanal D de Cinayet dizisinde Umay Abalı karakteri ile karşımızda olacak.


Şükran Ovalı Rol Aldığı Dizi ve Filmler Hangileri

Bez Bebek : 2007-2009 (Dizi) (FOX) Merve rolünde
Aşk Yakar : 2008 (Dizi) (Kanal D)
Alia : 2008 (Film) İpek Komiser rolünde
Ev : 2009 (Film)
Kahramanlar : 2009 (Dizi) (Show TV) Ayşe Komiser rolünde
Bir Bulut Olsam : 2009 (Dizi) (Kanal D) Bahar rolünde
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi : 2010 (Dizi) (Star TV)
Aslı rolünde (Konuk Oyuncu)
Reis : 2011 (Dizi) (atv) Nazlı rolünde
Kötü Yol : 2012 (Kanal D) Nuran rolünde
Leyla ile Mecnun : 2012 (TRT 1) Sena rolünde (Konuk oyuncu)
Avrupa Avrupa : 2013 Melisa rolünde
Cinayet : 2014 (Kanal D) Umay Abalı rölünde



Şükran Ovalı Resimleri





Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

loading...