loading...
Facebookta paylaş

MURAT BOZ DİZİDE Mİ OYNAYACAK - MURAT BOZ DİZİ OYUNCUSU MU OLUYOR


murat boz, acun ılıcalı, tv8 yeni dizileri, murat bozun dizisinin adı ne, murat boz dizidemi oynayacak, murat boz oyuncu mu oluyor, murat boz hangi dizide oynayacak, murat boz dizisi, murat boz dizide oynayacak mı, murat boz dizide hangi isimde olacak, murat boz oyuncu olacak mı, murat boz tv8 de dizide oynayacak mı, acunun yeni kanalı tv8 murat boz dizisi, murat boz dizi haberi,

Acun Ilıcalı TV8 için sürprizleri ardı ardına sıralıyor. Acun Ilıcalı TV8 yayınlanacak bir dizide Murat Boz ile Anlaştı ve artık Murat Boz'u sahnelerin dışında dizlerde de görmeye başlayacağız. Murat Boz'un dizi haberi detaylarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Yaptığı her program ve yarışmalar ile izlenme rekorları kırdırtan ve son zamanlarda adı medya patronu diye anılan Acun Ilıcalı dur durak bilmeden çalışmaya ve yenilikler bulmaya devam ediyor. Başarılı bir yapımcı olan Acun Ilıcalı satın aldığı TV8 kanalı için çalışmalarını hızlandırarak kısa zamanda önemli isimler ile çalışacaklarını duyururarak dikkatleri çekmeyi ve adından söz ettirmeyi başarmış durumda. Acun Ilıcalı yeni kanalı TV8 için en son Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile anlaşarak moda programı yapacaklarını duyurmuştu.

Acun Ilıcalı şimdi ise genç kızların hayranı adeta sevgili olan ve O Ses Türkiye jüri üyesi olan yakışıklı sanatçı Murat Boz ile bir dizi projesinde anlaşmaya varmak üzereler. TV8 için dizilerde sit-com dizilere yönelen Acun, kanalda yayınlanacak bir sit-com dizisinde Murat Boz'un oynamasını istiyor. Başarılı sanatçı Murat Boz'u sahnelerden sonra dizilerde de görmeye başlayacağız. Bakalım Murat Boz sanatçılığı kadar oyunculukta da başarılı olabilecek mi?




Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.



.

Kategori: , , , , , , , , , ,

1 yorum:

  1. keşke oynasa ya daha çok ekranda görmek istiyoruz murat bozu

    YanıtlaSil

loading...