loading...
Facebookta paylaş

Ufuk Şen Kimdir - Ufuk Şen biyografisi resimleri - Küçük Gelin Dizisi Devran Kim


ufuk şen kimdir, ufuk şen kaç yaşında, ufuk şen biyografi, ufuk şen kim, ufuk şen resimleri, ufuk şen hayatı, küçük gelin dizisi devran karakteri kimdir, küçük gelin dizisi devran kim, küçük gelin dizisi devran resimleri, küçük gelin dizisi devranın gerçek adı, küçük gelin dizisi devran gerçekte kim, küçük gelin dizisi devran kaç yaşında, küçük gelin devran karakteri,


KÜÇÜK GELİN DİZİSİ DEVRAN KARAKTERİNİ CANLANDIRAN UFUK ŞEN KİMDİR

Samanyolu TV'nin sevilen ve izlenen dizisi Küçük Gelin tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile izleyicileri ekrana kilitleyen dizi başarılı bir şekilde yolunda ilerliyor. Küçük Gelin dizisi oyuncuları ve konusu ile adından söz ettirken, dizi oyuncuları içinde olan Ufuk Şen adından söz ettiren isimlerin başında geliyor. Küçük Gelin dizisi Devran karakterini canlandıran Ufuk Şen dizi oyuncuları arasında merak edilen ve araştırılan isim olduğundan sizlere bu yazımızda Ufuk Şen kimdir, kaç yaşındadır gibi hakkında merak edilenleri ve Ufuk Şen biyografisini paylaşacağız.



Ufuk Şen Kimdir

Küçük Gelin dizisinde Devran karakterini canlandıran 28 Nisan 1980 Bursa doğumlu olan oyuncu Ufuk Şen, Selçuk Üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro oyunculuk mezunu.
Annesi Artvin, babası Yugoslavya’lı Ufuk Şen’in, yüzücülük dalında bir kupası var. Hobileri arasında jimnastik ve latin dansları yer alıyor.



Ufuk Şen Resimleri






Ufuk Şen Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.



Kategori: , , , , , , ,

3 yorum:

  1. Dizinizi severek izliyorum.meleye nefret ediyorum sizi sevmediyi ucun kendini bisey zannediyor

    YanıtlaSil
  2. cok seviyorum sizi

    YanıtlaSil
  3. Seni seviyorum !! m ruhu ve kalbi ile aşık! Ben bilmek istiyorum Te amo!! Me enamoraste el alma y el corazón! Quiero conocerte

    YanıtlaSil

loading...