loading...
Facebookta paylaş

Cinayet Dizisi - Cinayet Dizisi Oyuncuları Kimler - Cinayet Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu


cinayet dizisi, cinayet dizisi konusu nedir, cinayet dizisi oyuncuları kimler, cinayet dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, cinayet dizisi ne zaman başlayacak, cinayet dizisinde engin altanın adı ne, cinayet dizisinde nurgül yeilçayın adı ne, cinayet dizisi kim kimdir, cinayet dizisi başrol oyuncuları kimler, cinayet dizisi oyuncu isimleri, cinayet dizisi karakterleri ve isimleri

KANAL D CİNAYET DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU

Kanal D başarılı dizilerine bir yenisini daha ekliyor. Kanal D yeni dizisinin ismini Cinayet olarak duyurdu. 2014 Ocak ayından itibaren ekranlarda olacak olan Cinayet dizisi şimdiden merakla beklenmeye başlandı. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Engin Altan Düzyatan, Uğur Polat, Şükran Ovalı'nın yer alacağı Cinayet dizisi Kanal D ekranlarında ocak ayında seyirci ile buluşacak.
Cinayet dizisinde iki dedektiften bahsedilmektedir. Bu dedektifler cinayetleri çözmeye çalışırlar. İki dedektifin olayları aydınlatma sırasında yaşadıkları maceralardan söz edilecek olan Cinayet dizisi Kanal D ekranlarında olacak.


Cinayet Dizisi Oyuncuları Kimler

- Nurgül Yeşilçay,
- Engin Altan Düzyatan,
- Goncagül Sunar,
- Ahmet Mümtaz Taylan,
- Şükran Ovalı, (Şükran Ovalı Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Uğur Polat,
- Ayşe Tunaboylu



Cinayet Dizisi Konusu Nedir

"Bir gün uyanırsınız ve hayatınız birdenbire tersine döner.Mutlu bir aileniz vardır, biricik çocuğunuzun sırlarla dolu ölüm haberi gelir, dünya başınıza yıkılır. Başarılı bir politikacısınız, belediye başkanlığına doğru koşarken isminiz bir cinayete karışır. Hayatınızı değiştirme arifesinde bir komisersiniz, her şeyi ardınızda bırakıp daha güzel bir hayata adımlayacağınız gün, çözmeniz gereken bir cinayetle karşı karşıya kalırsınız, suçluyu bulmadan gidemeyeceğinizi bilirsiniz...
Gencecik ve hayat dolu bir genç kızsınız, yarınlara umutla bakarken birdenbire gözleriniz sonsuza dek karanlığa gömülür, öldürülürsünüz. Kader ağlarını öyle bir örer ki hayatınız hiç ummadığınız bir şekilde değişiverir. Peki kötü kimdir? Kader mi?





Cinayet Dizisi Oyuncuları ve Konusu Hakkında YORUM yapabilirsiniz.



.

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...