loading...
Facebookta paylaş

AVEA WOOPS NEDİR - AVEA WOOPS ÖZELLİKLERİ NELER


avea woops, avea woops nedir, avea woops nasıl yapılır, avea woops nasıl geçiş yapılır, avea woops hakkında, avea woops özellikleri neler, avea woops, nasıl yapılır, avea woops avantajları neler, avea woops tarifeleri neler, avea woops nasıl geçiş yapabilirim.


AVEA WOOPS NEDİR

Avea gençlere özel teklif ve avantajlar sunan Woops markasını başlattı Avea, yeni gençlik markası Woops’u başlattı. Dakika, SMS ve internet kapsamında, gençlere 2 milyon 97 bin 151 paket seçeneği sunan Woops’ta, her yöne 6 ay boyunca 1 TL’ye SMS fırsatından, gençlere özel olarak yüzde 50 indirimli 8 TL’ye 100 MB internet paketine kadar birçok paket yer alıyor.

Woops’un gençlere sunduğu başlıca teklifler şu şekilde:

- Haftalık Kampanyalar: Haftalık olarak gerçekleştirilecek ve gençlerin dikkatini sürekli uyanık tutacak GSM ve GSM dışı kampanyalar.

- Paketler: Günlük/haftalık/aylık/1 kişiyle/gece/gündüz seçenekleri olan, gençlerin kısa vadeli ihtiyaçlarını karşılayabilecek S.E.Ç. portföyünden daha çeşitli paketler.

- Yeni ürünler: Woops, gençlerin karşısına, onların değişen GSM kullanım alışkanlıklarına uyum sağlayabilen akıllı ürünlerle çıkacak. (Dakikaların SMS ve internete çevrilebilmesi gibi)





Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...