loading...
Facebookta paylaş

Emre Aydın Yeni 2014 Albümü - Emre Aydın Eylül Geldi Sonra Albüm Şarkıları ve Şarkı Sözleri


emre aydın, emre aydın yeni albümü indir, emre aydın eylül geldi sonra yeni albüm şarkıları, eylül geldi sonra albümü emre aydın, emre aydın 2014 albümü, emre aydın eylül geldi albüm şarkıları indir, dinle, emre aydın 2014 şarkıları dinle, emre aydın albümü eylül geldi sonra, emre aydın dinle, emre aydın şarkıları dinle, emre aydın 2014 şarkıları dinle indir,

Başarılı ve sevilen sanatçı Emre Aydın yeni albümü ile müzik marketlerde yerini. Emre Aydın Eylül Geldi Sonra adını verdiği yeni albümünü sevenleri ile buluşturdu. Sevenlerine yeni yıl armağanı olarak hediye ettiği albümünde 10 yeni şarkı bulunuyor. Emre Aydın yeni albümünde bir de cover parçaya yer vermiş. Yıllardır farklı kişi ve tarzlarda söylenen Sezen Aksu'nun Belalım şarkısını yorumlayan Emre Aydın bugüne kadar en güzel Belalım şarkısını yorumlamıştır bence diyorum.

Eylül Geldi Sonra adını verdiği albümde Emre Aydın yine kendi tarzında slow şarkılar seslendirmiş ve hepsinide birbirinden güzel yorumlanmış. Türkiye'nin başarılı müzisyenlerinden olan Emre Aydın bu yeni albümü Eylül Geldi Sonra ismini verdiği albüm tam bir sonbahar albümü olmuştur. 

Sizlere bu yazımızda Emre Aydın yeni albüm şarkıların isimlerini ve Emre Aydın'ın yeni albüm şarkılarından kesitler dinleyebileceğiniz bir video paylaşacağız.



Emre Aydın Yeni Albüm Şarkılarından Kesitler Dinle

                                           



Emre Aydın Eylül Geldi Sonra Albüm Şarkıları

Albümdeki şarkılar:

Akşamlarda parmak izlerin
Geceler Kara Tren
Eyvah
Bitti tebrikler
Buralar yalan
Eylül
Belalım
Ses ver
Artık özlemek istemiyorum
Sen gitme





Emre Aydın Yeni Albümü Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.


Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...