loading...
Facebookta paylaş

ÖTESİZ İNSANLAR TEĞMEN DENİZ KİMDİR - BATUHAN AYDAR KİMDİR - BATUHAN AYDAR BİYOGRAFİSİ


ötesiz insanlar dizisi, batuhan aydar kimdir, batuhan aydar resimleri, batuhan aydar kaç yaşında, batuhan aydar nerelidir, batuhan aydar biyografi, batuhan aydar hayatı, ötesiz insanlar teğmen deniz kimdir, ötesiz insanlar dizisi teğmen deniz gerçek adı, ötesiz insanlar teğmen deniz, ötesiz insanlar teğmen deniz gerçek adı, ötsiz insanlar teğmen deniz resimleri,

BATUHAN AYDAR KİMDİR

Samanyolu TV'nin yeni dizisi Ötesiz İnsanlar yayınlandığı andan itibaren izleyici tarafından beğenilerek tam not almayı başardı. Ötesiz İnsanlar dizisi gerek konusu ve gerek oyuncuları ile adından söz ettirmeyi başlamıştır. Ötesiz İnsanlar dizisi oyuncuları arasında bulunan Batuhan Aydar dizinin en çok konuşulan ve dikkat çeken oyunculardan birisi oldu. Batuhan Aydar Ötesiz İnsanlar dizisi Teğmen Deniz karakterini canlandırıyor. 

Sizlere bu yazımızda Batuhan Aydar Kimdir, Batuhan Aydar kaç yaşında , Batuhan Aydar resimleri ve Batuhan Aydar biyografisini paylaşacağız.


Batuhan Aydar Kimdir

Ötesiz İnsanlar dizisi Teğmen Deniz karakterini canlandıran Batuhan Aydar 1989 yılında Ankara'da doğmuştur. Boyu 185 cm olan 24 yaşındaki Batuhan Aydar mavi gözlü ve kahverengi saçları ile bir anda adından söz ettirmeye başlamıştır. Çocukluğundan itibaren bir çok dizi ve reklam filminde rol almıştır. Eğitim hayatına Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü’nde devam etmektedir. Barış Manço Adam Olacak Çocuk programına katılan Batuhan Aydar ilk olarak sadece 5,5 yaşındaylen başarılı şarkıcı Demet Sağıroğlu’nun izlenme rekorları kıran 1994 yılında çıkardığı “Arnavut Kaldırımı” şarkının video klibindeki sevimli çocuk rolünü canlandırmıştır.



Batuhan Aydar Resimleri











Batuhan Aydar Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.



Kategori: , , , , ,

6 yorum:

  1. Sizin sayenizde bu dizi çok tutucak kızlar hep sizden basediyorlar umarım güzel oldugunuz kadar maniviyatlı bir insansınızdır kızlar sizi görmek istiyorlar benimde onlara cevabım bu dünyada görmessek ahirette görürüz neyse çok uzatmıyım a.e.o

    YanıtlaSil
  2. çok tatlısın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o gözler yokmu o gözler beni benden alıyor

      Sil
  3. çok iyi ve bi okadarda yakışıklısınız

    YanıtlaSil
  4. biraz daha oyunculuk eğitimi...

    YanıtlaSil
  5. son anlarda elife sert davranıyorsun

    YanıtlaSil

loading...