loading...
Facebookta paylaş

SANA BİR SIR VERECEĞİM 13. BÖLÜM FRAGMANI - SANA BİR SIR VERECEĞİM 13. BÖLÜM 6 EKİM PAZAR 2013


sana bir sır vereceğim yeni bölüm fragmanı izle, sana bir sır vereceğim 13. bölüm fragmanı izle, sana bir sır vereceğim yeni bölüm ne zaman, sana bir sır vereceğim 13. bölüm izle, sana bir sır vereceğim 13. bölüm ne zaman, sana bir sır vereceğim  yeni bölüm tarihi, sana bir sır vereceğim 13.bölüm fragmanı yayınlandı,

SANA BİR SIR VERECEĞİM 13. BÖLÜM FRAGMANI 


SANA BİR SIR VERECEĞİM 13. BÖLÜM FRAGMANI...

Fox TV'nin sevilen dizisi Sana Bir Sır Vereceğim tüm hızıyla devam ediyor.Sana Bir Sır Vereceğim dizisi artık Pazar akşamları sevenleri ile buluşuyor. Fox Tv'nin aldığı karar üzerine yayın günü değişikliğine giden Sana Bir Sır Vereceğim dizisi yeni bölümü olan 13. bölüm 6 Ekim Pazar akşamı sevenlerinin karşısında olacak.

Sana Bir Sır Vereceğim 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Yazımızın devamında fragmanı izleyebilir ve yeni bölüm olan Sana Bir Sır Vereceğim 13. bölüm hakkında bilgi edinebilirsiniz.

6 Ekim Pazar günü Fox TV'de ekrana gelecek Sana Bir Sır Vereceğim 13. bölüme dair ilk fragman paylaşıldı.


Sana Bir Sır Vereceğim 13. Bölüm Fragmanı İzle


                                     



Sana Bir Sır Vereceğim 12. Bölüm Özeti
Sana Bir Sır Vereceğim 12. Bölümde Neler Oldu.


Tilki’yi kurtarabilmek için Savaş’ın planladığı oyuna alet olan Aylin, tıpkı Tilki gibi tüm gücünü kaybeder. Nihat, yaptığı çalışmalar sonucunda Tilki’yi kurtaracak aşıyı bulmayı başarır. Aşının bulunmasına sevinen Sevgi ve Mehmet Aylin’in başına gelenleri duyunca bir kez daha hayal kırıklığına uğrarlar. Bu kez hem Tilki’nin hem de Aylin’in hayatı tehlikededir… Planladığı kötü oyunla Tilki ve Aylin’in hayatını tehlikeye atan Savaş bununla yetinmez, Gürcan, Zeynep ve Burak’ı Büyük Abi’ye teslim etmeye karar verir. Ancak Meltem’den aldığı bir haber Savaş’ın tüm hesaplarını alt üst eder. Başının belada olduğunu anlayan Savaş, Levent’i kullanarak bu beladan kurtulmaya çalışır. Savaş’tan çocukların yerini öğrenen Büyük Abi harekete geçer. Kendilerini bekleyen tehlikeden habersiz olan ailede ise, Aylin ve Tilki’nin başlarına gelenler yüzünden büyük bir gerginlik yaşanır. Bu Aylin ve Tilki aşkının en büyük sınavı olacaktır. Aylin ve Tilki, tüm bu kötü olayları geride bırakabilmek için zor bir kararın eşiğindedirler.







Sana Bir Sır Vereceğim Dizisi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.









sana bir sır vereceğim yeni bölümü hangi gün yayınlanacak, sana bir sır vereceğim yayın günü ne zaman, sana bir sır vereceğim 13. bölümde neler olacak, sana bir sır vereceğim 13.bölüm özeti, sana bir sır vereceğim 13.bölüm fragmanını izle, sana bir sır vereceğim dizisi hangi güne alındı, sana bir sır vereceğim bitti mi, sana bir sır vereceğim cuma günü neden yayınlanmadı, sana bir sır vereceğim neden yok bu hafta, sana bir sır vereceğim yeni bölüm neden yok, sana bir sır vereceğim neden yok bu hafta, sana bir sır vereceğim dizisi hangi güne alındı, sana bir sır vereceğim 13. bölüm fragmanı, sana bir sır vereceğim 13. g-fragman izle

Kategori: , , , ,

0 yorum

loading...