loading...
Facebookta paylaş

SEDA TÜRKMEN KİMDİR - FATİH HARBİYE FAHRİYE KARAKTERİ KİM - SEDA TÜRKMEN BİYOGRAFİ


seda türkmen kimdir, seda türkmen biyografisi, seda türkmen kaç yaşında, seda türkmen resimleri, seda türkmen foto galeri, seda türkmen hayatı, seda türkmen wikipedi, seda türkmen kimdirki, seda türkmen doğum tarihi,



SEDA TÜRKMEN KİMDİR



                                               Seda Türkmen...

Peyami Safa'nın unutulmaz eseri olan Fatih Harbiye romanı genelde herkes tarafından bilinen bir romandır. Diziye uyarlanan unutulmaz roman Fox TV ekranlarında Fatih Harbiye adlı dizi ile izleyicinin beğenisine sunuldu.

Daha yayınlanmadan büyük ilgi gören Fatih Harbiye dizisi yayınlandıktan sonra ekranlara gelmesi ile birlikte Fatih Harbiye dizisi oyuncuları ve dizinin konusu merak edilmeye başlandı. Fatih Harbiye dizisi oyuncuları arasında olan Seda Türkmen dizide dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Fatih Harbiye dizisi Fahriye karakterini canlandıran Seda Türkmen kimdir, Seda Türkmen kaç yaşındadır, Seda Türkmen resimleri ve Seda Türkmen biyografisi gibi hakkında merak edilenleri sizlerle paylaşacağız.



Seda Türkmen Kimdir
Fatih Harbiye Fahriye Karakteri Kimdir.

Fatih Harbiye dizisinde Neriman'ın en yakın arkadaşı Fahriye karakterini canlandıran Seda Türkmen 01 Ocak 1986 yılı İzmir doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda sekiz sene keman eğitimi aldıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesinin güzel sanatlar fakültesi tiyatro bölümünden mezun olan güzel oyuncu moda dergilerinde adından çok söz ettiren bir İzmir güzelidir.

Üniversiteyi oyunculuk bölümünde tamamlayan Seda Türkmen, 2010 yılında geldiği İstanbul’da ilk olarak Oyun Atölyesi, Craft ve İkincikat tiyatrolarında sahnelenen çeşitli oyunlarda görev almıştır. Papatyam ve son olarak Annem Uyurken dizileriyle dikkatleri üzerine çeken sempatik oyuncu Seda Türkmen Juliette Binoche ve Zerrin Tekindor hayranıdır.

Geçen sezon oyun atölyesinde stajyerlik ve bunun yanında yönetmen asistanlığı görevini üstlendi.  Şu an rol aldığı proje olan Fox Tv'de yayınlanan dizi Fatih Harbiye dizisinde başarılı performansıyla herkesin ilgisini çekmeyi başardı.
Seda Türkmen Başarılı bir tiyatro ve dizi kariyerinin yanı sıra kemanla da ilgilenen Seda Türkmen keman konusunda da oyunculuğu kadar başarılı olduğu söyleniyor.



Seda Türkmen Rol Aldığı Diziler

- Fatih Harbiye 2013
- Annem Uyurken 2012
- Papatyam 2009


Seda Türkmen Resimleri 














Seda Türkmen Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.













seda türkmen, fatih harbiye fahriye karakteri kim, fatih harbiye fahriye kimdir, fatih harbiye fahriye resimleri, fatih harbiye fahriye foto galeri, fatih harbiye fahriye gerçek adı, fatih harbiye oyuncusu fahriye gerçek ismi, fatih harbiye fahriye kimdir, fatih harbiye fahriye seda türkmen,

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...