loading...
Facebookta paylaş

KURTLAR VADİSİ PUSU 198. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - KURTLAR VADİSİ PUSU 198. BÖLÜM 26 EYLÜL 2013 İZLE


kurtlar vadisi pusu yeni bölüm fragmanı, kurtlar vadisi yeni bölüm izle, kurtlar vadisi 198. bölüm fragmanı, kurtlar vadisi 198. bölüm izle, kurtlar vadisi pusu yeni bölüm izle 26 eylül, kurtlar vadisi 198. bölüm 26 eylül izle,

Ekranların sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu tüm heyecanı ile devam ediyor. Her hafta soluksuz izlenen dizi her bölümü ile heyecanın dozunu arttırarak izlenmeye devam ediyor. Sezona hızlı giriş yapan Kurtlar Vadisi bir önceki bölümü olan 197. bölümde bir çok soru cevaplarını buldu.

Polat'ın ölmeyişi ve nasıl kurtulduğu hakkında merak içinde kalan izleyici 197. bölümde bu sorunun cevabını buldu. Şimdi ise Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri bu hafta ki yeni bölümünü merakla beklemeye başladılar. Kurtlar Vadisi Pusu 198. bölüm fragmanı yayınlandı.
Kurtlar Vadisi Pusu 198. bölüm ile 26 Eylül Perşembe günü ekranlara gelecek. Kurtlar Vadisi Pusu 198. bölüm fragmanını yazımızın devamında bulabilir ve yeni bölümde neler olacak hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Kurtlar Vadisi 198. bölümde Akif Murat'ı kurtarabilecek mi, arabası ile denize uçan Murat nasıl kurtarılacak, Polat Akif'e güveniyorum demesi ile haklı çıkacak mı, Cahit Margaret'in elinden kurtulabilecek mi, Aldülhey naibi olduğu Ak Saçlı'nın Polat olduğunu öğrenecek mi, tüm bu soruların cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 198. bölümde yanıt bulacak.



İşte Kurtlar vadisi Pusu 198.Bölüm Fragmanı


                                 


KURTLAR VADİSİ MARGARET KİMDİR RESİMLERİ BİYOGRAFİSİ>>>

Kurtlar Vadisi Pusu 197. Bölümde Neler Olmuştu? 

Kurtlar Vadisi Pusu'da Akif, bilinçli olarak Polat'ı öldürmek istememiştir. Polat, Akif'e kızışmış ama sonradan yaşa80mayı kabul etmiştir. Akif, KGT'nin başına geçmiş yönetimi tamamen devralmıştır. Polat bu sefer daha sinirli. Poyraz Suriyeliler ile anlaşma yapmış kara ve adamlarını teslim almak için geldiği dağ yamacında Abdulhey ve Zülfikar'ın kıskacına girer, çatışmada nafiz ağır yaralanır Kara ve adamları kurtulur Poyraz ise çareyi kaçmakta bulmuştur..

Tapınakçıların yeni baronu Murat'tır Büyük Üstat Murat ile milyar dolarlık anlaşma yapmıştır bile Akif ise yeni Baron Murat'ı koruma altına altına almaya çalışmaktadır. Polat Alemdar Ak Saçlı olmuştur, Akif'ten kızı Elif hariç herkesin yaşayan bir ölü olarak bilmesini ister. Cahit, kelleyi koltuk altına alıp yıllar önce öldürülen Karahanlı'nın kızı safiye ile arkadaş olur,
Cahit'i bekleyen sürpriz ise Safiye'nin yakın arkadaşının Margaret olmasıdır. Margaret'in ağına giren Cahit konuşturulmak için (Faruk bey nasıl konuşturulduysa) ilaç verilip Polat'ın yaşayıp yaşamadığı ve soy kitabının hangi muhafıza teslim edildiği sorulur ama Cahit'in bu bilgilere sahip olmadığından bilgi alınamaz.

Margaret yeni Baron Murat'ın arkasında kimlerin olup olmadığını merak etmekte ve şüphelenmektedir. ABD ajanları ile görüşmeye davet edilen Murat'ı Akif ve adamları takip etti. Takip sonucu uçurumun kenarına yaklaşan Murat'ın Şöförüne Akif, uçurumdan aşağı uçmasını emretti ve uçtu, onların peşinden Akif'te komiteyi dinlemeyip motorsikleti ile uçurumdan kendini attı.





Kurtlar Vadisi Pusu 198. Bölümü Hakkında Yorum Yapabilirsiniz.








kurtlar vadisi fragman, kurtlar vadisi 198. bölüm fragmanı yayınlandı, kurtlar vadisi pusu 198. bölüm fragmanı izle, 198. bölüm, kurtlar vadisinde neler olacak, 198. bölümde neler olacak, kurtlar vadisi pusu yeni bölüm özeti, yeni bölümde kurtlar vadisinde neler olacak, kurtlar vadisi izle, kurtlar vadisi yeni bölüm izle 26 eylül, kurtlar vadisi 26 eylül yeni bölüm fragmanı, kurtlar vadisi fragman izle



Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...