loading...
Facebookta paylaş

SANA BİR SIR VERECEĞİM 12. BÖLÜM FRAGMANI - SANA BİR SIR VERECEĞİM 12. BÖLÜM 29 EYLÜL PAZAR 2013


sana bir sır vereceğim yeni bölüm fragmanı izle, sana bir sır vereceğim 12. bölüm fragmanı izle, sana bir sır vereceğim yeni bölüm ne zaman, sana bir sır vereceğim 12. bölüm izle, sana bir sır vereceğim 12. bölüm ne zaman, sana bir sır vereceğim  yeni bölüm tarihi, sana bir sır vereceğim 12.bölüm fragmanı yayınlandı,

SANA BİR SIR VERECEĞİM 12. BÖLÜM FRAGMANI 


SANA BİR SIR VERECEĞİM 12. BÖLÜM FRAGMANI...

Fox TV'nin sevilen dizisi Sana Bir Sır Vereceğim tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Cuma günleri ekranlarda olan dizinin yayın tarihi değişti. Sana Bir Sır Vereceğim dizisi artık Pazar akşamları sevenleri ile buluşuyor. Fox Tv'nin aldığı karar üzerine yayın günü değişikliğine giden Sana Bir Sır Vereceğim dizisi yeni bölümü olan 12. bölüm 29 Eylül Pazar akşamı sevenlerinin karşısında olacak.

Sana Bir Sır Vereceğim 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Yazımızın devamında fragmanı izleyebilir ve yeni bölüm olan Sana Bir Sır Vereceğim 12. bölüm hakkında bilgi edinebilirsiniz.

29 Eylül Pazar günü Fox TV'de ekrana gelecek Sana Bir Sır Vereceğim 12. bölüme dair ilk fragman paylaşıldı. Yeni bölümün fragmanında Aylin ile Tilki'nin paylaştıkları romantik anlar gösteriliyor ama fragmanın sonunda Barış'ı görüyoruz. Barış "Oyun Bitti!" diyerek iki aşığın önünde kara bulutlar olduğunun mesajını veriyor.


Sana Bir Sır Vereceğim 12. Bölüm Fragmanı İzle


                                       





Sana Bir Sır Vereceğim 11. Bölümde Olanlar
Sana Bir Sır Vereceğim 11. Bölüm Özeti


Gücünü kontrol edemeyerek görünmez olan Tilki'nin peşinden giden Aylin, kendi hayatını tehlikeye atar. Sevgi ve Mehmet Aylin'i tek başına bulduklarında Tilki’nin başına gelenleri öğrenirler. Tilki'nin gücünün kontrolden çıkması çocukları kurtarmak için çalışan Nihat'ı daha da endişelendirir.
Nihat’ın tek amacı Tilki’yi bir an önce iyileştirecek aşıyı bulabilmektir. Tilki'nin ortadan kaybolması başta Reyhan olmak üzere çevredekilerin dikkatini çeker.. Zeynep'in aklına gelen fikir son anda ailenin imdadına yetişir. Tüm aile Tilki’nin iyi olması için çaba sarf ederken, Savaş intikam oyununu sürdürmeye devam eder. Bu kez hedefinde Aylin vardır. Tilki’yi sonsuza dek kaybetmekten korkan Aylin’e acımasız bir oyun planlayan Savaş, Aylin’i korkunç bir seçim yapmaya zorlar..





Sana Bir Sır Vereceğim Dizisi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.






sana bir sır vereceğim yeni bölümü hangi gün yayınlanacak, sana bir sır vereceğim yayın günü ne zaman, sana bir sır vereceğim 12. bölümde neler olacak, sana bir sır vereceğim 12.bölüm özeti, sana bir sır vereceğim 12.bölüm fragmanını izle,sana bir sır vereceğim dizisi hangi güne alındı, sana bir sır vereceğim bitti mi, sana bir sır vereceğim cuma günü neden yayınlanmadı, sana bir sır vereceğim neden yok bu hafta, sana bir sır vereceğim yeni bölüm neden yok, sana bir sır vereceğim neden yok bu hafta, sana bir sır vereceğim dizisi hangi güne alındı,

Kategori: , , , ,

0 yorum

loading...