loading...
Facebookta paylaş

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 ÖZELLİKLERİ - GALAXY NOTE 3 NE ZAMAN ÇIKACAK KAÇ PARA - GALAXY NOTE 3 FİYATI


galaxy note 3, galaxy note 3 kaç para, galaxy note 3 ne zaman çıkacak, galaxy note 3 ne zaman çıkıyor, galaxy note 3 fiyatı, galaxy note 3 türkiyeye ne zaman gelecek, galaxy note 3 özellikleri neler,

Teknoloji dünyasının devlerinden biri olan Samsung yeni ürünlerini ardı ardına çıkarmaya devam ediyor. Cep telefonu alanında üstün başarı yakalayan Samsung çıkardığı tüm telefonlar ile en iyi olma yolunda ilerliyor. Samsung'un çıkarmış olduğu telefonlar ve tabletler günümüz teknolojisinin tüm özelliklerini ve ayrıntılarını içinde barındırıyor.

Samsung'un yeni çıkaracağı ürün olan Samsung Galaxy Note 3 yapılan bir etkinlik ile 5 Eylül günü resmen tanıtıldı. Tüm dünyadaki Samsung kullanıcıları ve teknoloji tutkunlarının merakla bekledikleri Samsung Galaxy Note 3 özellikleri ile dikkatleri yine toplamayı başardı. 25 Eylül'den itibaren 140 ülkede satışa sunulacak olan galaxy note 3 merakla bekleniyor.
Şimdi ise Samsung galaxy note 3 özellikleri nelerdir, Galaxy note 3 kaç para, Galaxy note 3 Türkiye'de ne zaman satılacak gibi Galaxy Note 3 hakkında merak edilen bilgileri sizler için derledik.

İşte Samsung Galaxy Note 3 Özellikleri;

8,3 mm inceliğinde ve 168 gr ağırlığında
5.7 inçlik Super AMOLED Full HD ekrana sahip olacak
1.9 GHz Exynos 5 Octa 8 çekirdekli işlemcisini kullanacak
3 GB RAM
32 ve 64 GB'lık hafıza seçeneği ve microSD kart desteği
13 Megapiksel çözünürlüğünde kamera
4K video kaydı yapabiliyor.
Ayrıca 60 FPS hızında Full HD video kaydı da yapabilecek.
24 bit 192 KHz ses desteğine sahip
3200 mAh batarya
Android son sürümü 4.3 Jelly Bean ile birleşen eşsiz ve farklı bir TouchWiz arayüzü




Galaxy Note 3 Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








galaxy note 3 tüm özellikleri, galaxy note 3 özellikleri çok mu, galaxy note 3 kaç paradan satılacak, galaxy note 3 resimleri, galaxy note 3 hakkında, galaxy note 3 çıkış tarihi belli oldu, galaxy note 3 hangi tarihte çıkacak, galaxy note 3 hangi özelliklere sahip olacak, galaxy note 3 kaç megapixsel kamera var, galaxy note 3 hafızası ne kadar, galaxy note 3 kaç gb işlemci var, samsung galaxy note 3, samsung galaxy note 3 kaç para olacak, samsung galaxy note 3 özellikleri neler



Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...