loading...
Facebookta paylaş

FACEBOOK YENİ UYGULAMASI DOWN NEDİR - FACEBOOK'TAN İLGİNÇ UYGULAMA - FACEBOOK SEVİŞTİREN UYGULAMASI NEDİR


facebook down uygulamasını indir,  facebook down uygulamasının adı ne, facebook down uygulaması nedir, facebook down uygulaması nasıl kayıt olunuyor, facebook bang with friends uygulaması indir, facebook down uygulamsı indir, facebook down uygulamasını nasıl indirebilirim,


Sosyal medyanın devi olan ve en çok üyeye sahip olan sosyal paylaşım sitesi Facebook yaptığı her yenilik, güncelleme, oyun ve programlar gibi yeni kattığı eylemlerle dikkatleri çekmeyi ve kullanıcılar tarafından beğenilmeyi başarıyor. Facebook dünyada en çok üyeye sahip site olarak yaptığı ve çıkardığı her yeni program ve uygulama ile bir anda en çok kullanılan uygulamaların seyrini değiştiriyor.
Facebook bugünlerde yeni bir uygulama ile yine gündeme gelecek gibi görünüyor. Facebook uygulaması olan ve daha önceleri çıkarmış olduğu bir uygulamayı tekrar hayata geçirdi. Facebook Bang With Friends adlı uygulamasını tekrar kullanıcıların beğenisine sundu.

Peki bu Bang With Friends uygulaması nedir.
Bang With Friends uygulaması Facebook üzerinden kullanıcıların birbirleri ile sevişmesi uygulamasıdır. Evet yanlış değil seviştiriyor.
Nasıl mı oluyor.
Facebook kullanıcısı sevişmek istediği kişiyi uygulama aracılığı ile seçiyor. Eğer seçtiği kişi de bu uygulamayı kullanıp kişinin isteğine karşılık vermesi sonucu ikili karşılık bağlantıya geçerek tanışıyorlar.
Peki herkes herkese böyle istek gönderebiliyor mu.
Bu sorunun cevabı ise hayır herkes herkese gönderemiyor. Sadece uygulamayı indirip kullananlar gönderebiliyor. Mesela biri uygulamayı indirip kullanmaya başladı size istek gönderdi bunu ne siz görebiliyorsunuz nede başkası görebiliyor. Sizin hiç bir şeyden haberiniz ve çevrenizdekilerin hiç bir haberi olmuyor. Ta ki sizde o uygulamayı indirip kullanmaya başlayana kadar sizde uygulamayı indirip kullanmaya başladığınızda yine hiç kimsenin görmeyeceği garantisi ile istek gönderip alabileceksiniz.
Kullanıcılar tarafından en çok beğenilen ve sevilen tarafı ise uygulamayı indiren ve kullanan kişilerin bilgilerinin hiç bir şekilde çevresindekilere ve arkadaş grubundakilere veya profil bilgileri gibi yerlerde görünmemesi oluyor.





Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Konu Hakkında Görüşlerinizi Yazabilirsiniz.









facebook yeni uygulamasının adı, facebook seviştiren uygulaması nedir, facebook yeni uygulamasını nasıl indirebilirim, facebook bang with friends uygulamasını nasıl indirebilirim facebook yeni uygulaması olan seviştiren uygulamaya nasıl kayıt olabilirim, facebook seviştiren uygulamasına üye olunca kimler görebilecek, facebook seviştiren uygulamasına üye olunca herkes mi görecek, facebook seviştiren uygulamasında bilgilerimi nasıl gizlerim,  facebook seviştiren uygulamasının adı ne, facebook seviştiren uygulamasını nerden indirebilirim, facebook seviştiren uygulamasına nasıl kayıt olunuyor,

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...