loading...
Facebookta paylaş

GÜNEŞİ BEKLERKEN 12. BÖLÜM FRAGMANI - GÜNEŞİ BEKLERKEN 12. BÖLÜM 17 EYLÜL 2013 - GÜNEŞİ BEKLERKEN YENİ FRAGMAN


güneşi beklerken dizisi yeni fragmanı, güneşi beklerken dizisi 12. bölüm fragmanı, 12.bölüm güneşi beklerken dizisi fragmanı, güneşi beklerkende bu hafta, güneşi beklerken dizisi bu haftaki fragmanı, güneşi beklerken 12. bölüm fragmanı izle, güneşi beklerken 12. bölümde neler olacak, güneşi beklerken 12. bölüm özeti,

Kanal D ekranlarının sevilen ve vazgeçilmez dizisi olan Güneşi Beklerken tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Salı günleri ekranlarda olan sevilen dizi Güneşi Beklerken bu hafta da heyecan dolu olacak.

Salı akşamları sevenlerini ekrana kilitleyen Güneşi Beklerken dizisi 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Güneşi Beklerken dizisi yeni bölümü 12. bölüm ile 17 Eylül Salı akşamı sevenleri ile buluşacak.

Sizlere bu yazımızda Güneşi Beklerken dizisi yeni bölüm olan 12. bölüm fragmanını Paylaşacağız. Yazımızın devamında ise hem fragmanı izleyebilir hemde Güneşi Beklerken dizisi 12. bölüm hakkında bilgiye sahip olmak için Güneşi Beklerken 12. bölüm özetini bulabilirsiniz.


İşte Güneşi Beklerken 12. Bölüm Fragmanı


                                     



Güneşi Beklerken 12. Bölümde Neler Olacak

Güneşi Beklerken 12. Bölüm Özeti 


Zeynep, Tayfun’un babası olmadığını öğreniyor. Babasının ve Zeynep’in gerçekleri öğrenmesini istemeyen Melis ise büyük bir çılgınlık yapıyor. Kerem, Melisler’in evinde Cihan Hoca, Demet, Jale ve Tayfun’un olduğu fotoğrafı bulunca bütün parçaları birleştirir ve Melis’i sıkıştırır. Kerem’in telefonunu alan Zeynep, Tayfun ile buluşmaya gider. Jale hastanededir.
Demet ve Cihan da onunladır. Cihan’ı kaybettiğini düşünen Tülin de Cem ile buluşmaya gider. Zeynep’in nereye gittiğini tahmin eden Kerem onun peşinden gider. Öğrendikleri Zeynep’i hem şoke etmiş hem de çok sarmıştır. Zeynep, annesine gider ona gerçekleri söyletmeye kararlıdır. Ancak Zeynep’ten önce, babasının hastanede Demet ile birlikte olduğunu öğrenen Melis de oraya gider. Melis ile Demet konuşurlarken Kerem ve Zeynep de gelirler.
Gerçeğin ortaya çıkmasından korkan Melis, buna mani olmak için büyük bir deliliğe kalkışır. Tülin’e ulaşmaya çalışan Cihan ise ona ulaşamaz. Cem ile buluşan Tülin büyük bir hata yapar. Annesi ile tartışan Zeynep ise evi terk eder. Ne yapacağını şaşıran Demet, Kerem’den yardım ister.
Zeynep’e yardım etmek isteyen Kerem onu evine getirir. Sabah Barış’ın da Keremler’e gelip Zeynep’i Kerem’in yatağında bulması ortalığın gerilmesine neden olur. Melis’i ziyarete gelen Zeynep’in söylediklerini duyan Cihan ise Tayfun ile konuşmaya gider.





Güneşi Beklerken Dizisi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Güneşi Beklerken 12. Bölüm Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.












güneşi beklerken dizisi 12. bölüm fragmanını izle, güneşi beklerken yeni bölüm fragmanını izle, güneşi beklerken dizisi yeni bölüm fragmanı izle, güneşi beklerken yeni bölüm 12. bölüm fragmanı, 12.bölüm güneşi beklerken izle, yeni bölüm izle güneşi beklerken, güneşi beklerken dizisinin yeni bölüm fragmanı, güneşi beklerken izle, güneşi beklerken 12.bölüm izle, güneşi beklerken 12. bölüm full izle, güneşi beklerken 12.bölüm 17 eylül 2013, 17 eylül güneşi beklerken izle, 17 eylül güneşi beklerken yeni bölüm izle, dünkü güneşi beklerken yeni bölümünü izle, dün akşamki güneşi beklerken dizisini izle, dünkü bölüm güneşi beklerken izle, salı günü ki güneşi beklerken yeni bölümü izle, güneşi beklerken dizisi fragman, bu haftaki güneşi beklerken dizisi fragmanı,

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...