loading...
Facebookta paylaş

DÖVME NASIL SİLİNİR - DÖVME SİLDİRME YÖNTEMLERİ - DÖVME SİLİNİR Mİ


dövme nasıl silinir, dövme sildirme yöntemleri, dövme sildirme teknikleri, dövme sildirme işlemleri nelerdir, dövme sildirince iz kalır mı, dövme sildirmek zor mu, dövme hemen silinir mi, dövme nasıl siliniyor,

Bütün dünyada yaygın olan dövme fanatikliği yayılmaya devam ediyor. Hemen hemen her yaştan insanın yaptırdığı dövmeler bir kez yaptıranın, bir daha yaptırdığı ve alışkanlık haline getirmiş olanlarda vardır. Dövme yaptırma işini ilk önceleri zevk, değişiklik ve görsellik açısından yaptıranların yanı sıra vücudundaki doğum izleri, kaza izleri vb. gibi nedenlerden dolayı yaptıranlarda vardır.
Ancak değişiklik ve görsellik için yaptıranların bir anda karar verip yaptırdıkları dövmeler zamanla pişmanlığa dönüştüğü için bu sefer dövmeyi sildirme çabası içine giriyorlar. 
Dövme yaptırmak kolay fakat sildirmek bir hayli zordur. Sizlere bu yazımızda dövme sildirme yöntemlerini ve dövme nasıl silinir, hangi dövmeler kolay silinir, hangi dövmeler zor silinir bunları paylaşacağız.


Dövme çeşitli yöntemlerle silinebilir. Bunların en yaygını lazerle silmedir. Karikatür gibi ince çizgi şeklinde çizilmiş, siyah renkte yapılan dövmeler çok daha kolay silinir.
Çok renk içeren dövmelerde ise, her renk farklı bir dalga boyu olduğu için, farklı bir lazer tedavisi gerektirir. İçi boyayla dolu dövmeler ise epey zor silinir.
Bu tür dövmelerin çok daha fazla lazer enerji çekmesi nedeniyle ısınma olur. Isınmadan ötürü cilt yanacağı için lazer düşük dozda verilir. Bu da işi çok uzatır. Hatta bazen imkansız hale getirir.

CİLT SOYMA YÖNTEMİ 

Lazer dışında dermabrazyon (cilt soyma) dediğimiz deriyi törpüleme, derinin üst tabakasını kaldırma yöntemi de vardır. Bu metodda, derinin üst tabakası ortadan kaldırılınca alt tabakadaki boyaların bir kısmı vücut tarafından dışarı atılır.
Sonrasında da deri kendini tekrar yeniler. Aynı işlem birkaç ay sonra yeniden yapılır. Böylece bir miktar daha boya atılır. 4-5 seans sonrasında işlem tamamlanır. Dermabrazyon uzun süren bir işlemdir. Öyle ki, dövmenin tamamen silinmesi birkaç senede ancak tamamlanır.

AMELİYAT YÖNTEMİ 

Bir diğer yöntem de, dövmenin kesilerek çıkartılmasıdır. Eğer dövme küçük bir alanı kaplıyorsa, meydana gelen boşluk dikilerek kapatılabilir. Geniş bir bölge ise vücudun başka bir yerinden deri yaması alınarak üzeri kaplanabilir.
Kişi, “Her ne pahasına olursa olsun dövmeden kurtulmak istiyorum” derse tek seansta cerrahi işlem uygulanır. Dövme gider ancak ameliyat olduğu için bu maalesef iz bırakan bir yöntemdir.






Dövme Sildirme Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.









dövme ameliyatlamı siliniyor, kolumdaki dövmeyi nasıl silerim, kolumda ki dövme silinir mi, kolda olan dövmeler nasıl silinir, omuzdaki dövme nasıl silinir, sırtta ki dövme nasıl silinir, döbvme iz bırakır mı, dövme nasıl silinecek, dövme sildirme işlemini kimler yapar, kimler dövme silme işi yapıyor, dövme sildirmek ne kadar sürüyor, dövme sildirmek kaç seans, dövme sildirme işlemi uzun mu sürüyor, ameliyatla dövme silinmesi nasıl oluyor, ameliyatla dövme silinir mi,



Kategori: , , , , , , ,

1 yorum:

  1. dövme yaptıramadık ki sildirmeye çalışalım..

    YanıtlaSil

loading...