loading...
Facebookta paylaş

KURTLAR VADİSİ PUSU 197. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - KURTLAR VADİSİ 197. BÖLÜM 19/09/2013 PERŞEMBE


kurtlar vadisi pusu yeni bölüm fragmanı, kurtlar vadisi yeni bölüm izle, kurtlar vadisi 197. bölüm fragmanı, kurtlar vadisi 197. bölüm izle, kurtlar vadisi pusu yeni bölüm izle 19 eylül, kurtlar vadisi 197. bölüm 19 eylül izle,

Türkiye'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezona bomba gibi giren fenomen dizi yine en çok izlenen dizi ünvanını aldı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonun ilk bölümünde tüm vadi izleyicilerinin merakla bekledikleri sahne Polat Alemdar'ın olduğu sahneydi. Kurtlar Vadisi'nin 196. bölümün de sonuna kadar görünmeyen Polat son dakikada elinde ihtiyarlar heyetinin mührü ile göründü ve Kurtlar Vadisi fanatiklerine rahat bir nefes aldırdı.

Kurtlar Vadisi'nde 196. bölümde Polat'ın öldüğünden sonraki Aldülhey'in, Leyla'nın, Kara'ların ve Cahit'in ne durumda oldukları yönünde sahneler vardı. İzleyicilerin ise Polat Alemdar'ı görmek istemelerinin ardından bölümün sonunda görünen Polat Alemdar izleyicinin merakını 2 kat daha arttırdı ve şimdi ise Polat Heyet'in başkanı mı oldu, yada ne için oyun oynadı, Cahit ve Akif veya kimlerin Polat'tan haberi var ne gibi bir oyun oynadı. Polat'ın ölüm anını videodan defalarca izleyen Leyla oyunu neden fark edemedi.

Bütün bu sorulan cevapları Kurtlar Vadisi Pusu 197. bölümde cevaplanacak. Kurtlar Vadisi Pusu 197. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü ile perşembe akşamı Atv de ekranlarda olacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 197. bölüm yine nefesleri kesecek.


Kurtlar Vadisi 197. Bölüm Fragmanı


                                    





Kurtlar Vadisi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Kurtlar Vadisi Yeni Bölüm Hakkında Tahminlerinizi Paylaşabilirsiniz.






kurtlar vadisi fragman, kurtlar vadisi 197. bölüm fragmanı yayınlandı, kurtlar vadisi pusu 197. bölüm fragmanı izle, 197. bölüm, kurtlar vadisinde neler olacak, 197. bölümde neler olacak, kurtlar vadisi pusu yeni bölüm özeti, yeni bölümde kurtlar vadisinde neler olacak, kurtlar vadisi izle, kurtlar vadisi yeni bölüm izle 19 eylül, kurtlar vadisi 19 eylül yeni bölüm fragmanı, kurtlar vadisi fragman izle

Kategori: , , , , ,

3 yorum:

loading...