loading...
Facebookta paylaş

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİ RAMON KARİYER BİLGİLERİ - RAMON MOTTA KAÇ YAŞINDA KARİYER BİLGİLERİ


ramon motta hangi mevkide oynuyor, beşliktaşın yeni trasferi hakkında bilgiler, beşiktaşın yeni trasferi ramon motta kariyer bilgileri, ramon motta hangi takımlarda oynamıştır, ramon motta hakkında merak edilenler,

Süper Toto Süper Lig'de takımların karşılaşmaları tüm hızıyla sürüyor. Süper ligde 3 hafta geride kaldı. Süper lig 4. hafta maçlarının tarihlerini ve kimlerin karşılaşacaklarının bilgisini daha önceki yazımızda paylaşmıştık.

SÜPER LİG 4. HAFTA MAÇ PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Süper lig 4. hafta maçlarının ilki 13 Eylül Cuma günü oynanacak. Takımların karşılaşmaları sürerken bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Transfer gündeminde şu sıralar Beşiktaş'ın yeni transfer yaptığı Ramon De Moraes Motta konuşuluyor.
Sizlere bu yazımızda Ramon De Moraes Motta kimdir, Ramon De Moraes Motta hangi takımlarda oynamıştır, Ramon De Moraes Motta kaç yaşındadır gibi soruların sorulması ve merak edilmesi üzerine, yazımızda Ramon De Moraes Motta hakkında merak edilenleri, Ramon De Moraes Motta kariyer bilgilerini ve Ramon De Moraes Motta biyografisini paylaşacağız.


Ramon De Moraes Motta Kimdir,


Ramon De Moraes Motta 6 Mayıs 1988 yılında doğmuştur. Son dönemlerde pek fazla forma şansı bulamayan Ramon, Brezilya Liginin büyük takımlarının çoğunda forma giymiştir. Ramon ofansif ve lider karakterli bir oyuncudur. Vasco’da geçirdiği 2.5 yıl çok parlaktı, bayrak adam gibi seviliyordu ama 1 senedir performans olarak ne yazık ki düşüşte olan futbolcular arasında yer alıyor.
Sol şeriti oldukça iyi kullanan futbolcunun savunmada da hücumda da birebiri oldukça iyidir. Direkt kaleye olmayan duran topları iyi kullanan futbolcu, bu yıl sadece 2 maçta forma şansı bulabildi. Bonservisi Corinthians kulübünde olan futbolcu 2012/13 sezonunu Flamengo’da kiralık olarak geçirdi. Geçtiğimiz yıl (2012/13) Flamengo ile 25 maça çıkan Ramon 1 gol atmıştır.


Ramon De Moraes Motta Kariyer Bilgileri

Kariyer Bilgileri
Yıl   TakımApps(Gls)
2007–2010   Internacional28(0)
2009   → Vasco da Gama (kiralık)30(3)
2010–2011   Vasco da Gama12(2)
2011–   Corinthians16(1)
2012–2013   → Flamengo (kiralık)25(1)
2013–   → Beşiktaş (kiralık)0(0)





Beşiktaş'ın Yeni Transferi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Ramon Motta Hakkında Görüşlerinizi Paylaşabilirsiniz.









ramon motta kaç gölü var, beşiktaşın yeni transferi hangi takımdan geldi, beşiktaş ramon mottayı hangi takımdan aldı, ramonun oynadığı takımlar hangileri, ramon kariyer bilgileri, ramon kaç yaşında, motta kaç yaşında, ramon motta kaç yaşında, ramon hangi takımlarda oynadı, motta hangi takımdan geldi, motta hangi takımlarda oynadı, ramon motta biyografisi, ramon motta futbol bilgileri, ramon motta hayatı



Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...