loading...
Facebookta paylaş

GÜNEŞİ BEKLERKEN 11. BÖLÜM FRAGMANI - GÜNEŞİ BEKLERKEN 11. BÖLÜM 10 EYLÜL 2013 - GÜNEŞİ BEKLERKEN YENİ FRAGMAN


güneşi beklerken dizisi yeni fragmanı, güneşi beklerken dizisi 11.bölüm fragmanı, 11.bölüm güneşi beklerken dizisi fragmanı, güneşi beklerkende bu hafta, güneşi beklerken dizisi bu haftaki fragmanı, güneşi beklerken 11. bölüm fragmanı izle, güneşi beklerken 11. bölümde neler olacak, güneşi beklerken 11. bölüm özeti,

Kanal D ekranlarının sevilen ve vazgeçilmez dizisi olan Güneşi Beklerken tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Salı günleri ekranlarda olan sevilen dizi Güneşi Beklerken bu hafta da heyecan dolu olacak.

Salı akşamları sevenlerini ekrana kilitleyen Güneşi Beklerken dizisi 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Güneşi Beklerken dizisi yeni bölümü 11.bölüm ile 10 Eylül Salı akşamı sevenleri ile buluşacak.

Sizlere bu yazımızda Güneşi Beklerken dizisi yeni bölüm olan 11. bölüm fragmanını Paylaşacağız. Yazımızın devamında ise hem fragmanı izleyebilir hemde Güneşi Beklerken dizisi 11. bölüm hakkında bilgiye sahip olmak için Güneşi Beklerken 11. bölüm özetini bulabilirsiniz.


İşte Güneşi Beklerken 11. Bölüm Fragmanı


                               




Güneşi Beklerken 11. Bölüm Özeti
Güneşi Beklerken 11. Bölümde Neler Olacak

Zeynep ile Barış flört ediyor. Bu duruma çok bozulan Kerem ise kıskançlık krizlerine giriyor. Zeynep ile Barış’ın yakınlaşması Kerem’in canını çok sıkar ama yapabileceği hiçbir şey yoktur. Bu durum Melis için de şaşırtıcı olur.
Jale ise Dr. Murat sayesinde hayata dört elle tutunmaya başlar. Demet de Jale’ye destek verir. Ancak bu durum Demet ile Cihan’ın sık sık bir arada olmalarına neden olur. Kerem ise Tayfun’un peşini bırakmaz ve onunla yalnız buluşmaya gider. Hikayenin ondan dinlediği kısmı Kerem için tam bir sürpriz olur. Kerem ile konuşan Tayfun, Demet ile konuşmaya karar verir. Karşısında Tayfun’u gören Demet şaşkındır. Ondan bu sırrı saklamasını ister.
Okuldan Ömer evinde bir parti verir. Barış partiye biraz geç kalır. Zeynep’e o gelene kadar Kerem eşlik eder. İkili Kerem’in kızları tavlama konusundaki yeteneği üzerine bahse girer. Barış’ın gelişi ile Kerem iyice huysuzlanıp, gerginlik yaratır. Zeynep ile Barış bu duruma anlam veremez. Demet, gerçekleri öğrenme riskini Zeynep’ten uzaklaştırdığını düşünse de, Kerem bu işin peşini bırakmaz. Kafasındaki şüpheleri doğrulatmak üzere Melisler’in evine gider. Ancak telefonunu Barış ve Zeynep’in yanında unutur.





Dizi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Dizide Olacaklar Hakkında Görüşlerinizi Paylaşabilirsiniz.






güneşi beklerken dizisi 11. bölüm fragmanını izle, güneşi beklerken yeni bölüm fragmanını izle, güneşi beklerken dizisi yeni bölüm fragmanı izle, güneşi beklerken yeni bölüm 11. bölüm fragmanı, 11.bölüm güneşi beklerken izle, yeni bölüm izle güneşi beklerken, güneşi beklerken dizisinin yeni bölüm fragmanı, güneşi beklerken izle, güneşi beklerken 11.bölüm izle, güneşi beklerken 11. bölüm full izle, güneşi beklerken 11.bölüm 10 eylül 2013, 10 eylül güneşi beklerken izle, 10 eylül güneşi beklerken yeni bölüm izle, dünkü güneşi beklerken yeni bölümünü izle, dün akşamki güneşi beklerken dizisini izle, dünkü bölüm güneşi beklerken izle, salı günü ki güneşi beklerken yeni bölümü izle, güneşi beklerken dizisi fragman, bu haftaki güneşi beklerken dizisi fragmanı,

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...