loading...
Facebookta paylaş

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI ÖZETİ - BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI GOLLERİ - BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇINDA ÇIKAN OLAYLARI İZLE


beşiktaş galatasaray maçı, beşiktaş galatasaray maçı ne zaman, beşiktaş galatasaray maçı hangi kanalda, beşiktaş galatasaray maçı hangi statta, beşiktaş galatasaray maçı saat kaçta, beşiktaş galatasaray maçı özeti izle, beşiktaş galatasaray maçı önemli anları, beşiktaş galatasaray maçı izle, beşiktaş galatasaray maçı hangi kanal verecek,



BEŞİKTAŞ 1 - 2 GALATASARAY 

GOLLER

Dk.18 Almeida
Dk.59 Drogba
Dk.73 Drogba


Süper Toto Süper Lig heyecanlı maçlar ile devam ediyor. Süper Ligde 4. hafta maçları bir bir oynanmaya devam ediyor. Süper Lig'de  4. haftanın son maçlarının oynandığı şu günlerde Süper Toto Süper Lig'in 5. hafta maç programları açıklandı. Yine nefes kesecek maçların olduğu Süper lig 5. hafta maç programını önceki yazımızda paylaşmıştık.

Süper Lig 5. hafta maçları arasında en önemli ve merakla beklenen maç olan Beşiktaş Galatasaray maçıdır. Süper ligin 5. haftadaki büyük derbisi olan Beşiktaş Galatasaray maçı 22 Eylül Pazar akşamı Atatürk Olimpiyat stadında oynanacak.

Sizlere bu yazımızda Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, Beşiktaş Galatasaray maçı hangi statta ve saat kaçta gibi maç ile ilgili bilgileri paylaşacağız. Beşiktaş Galatasaray maçının geniş özeti önemli anları ve Beşiktaş Galatasaray maçı gollerini maçın hemen bitiminde sitemizde bulabilirsiniz.


Beşiktaş Galatasaray Maçının Geniş Özeti ve Gollerini İzle


                         




Beşiktaş Galatasaray maçında Çıkan Olayları İzle

                        






Maç Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








 beşiktaş galatasaray maçı bilet fiyatları, beşiktaş galatasaray maçı gollerini kim attı, beşiktaş galatasaray maçını izle, beşiktaş galatasaray maçını nasıl izleyebilirim, beşiktaş galatasaray maçı nasıl izleyeceğim, beşiktaş galatasaray maçı kapalı tribün bilet fiyatları, beşiktaş galatasaray maçı takımların kadroları, beşiktaş galatasaray maçı ne zaman oynanacak, bjk gs maçı ne zaman, bjk gs maçı hangi statta, bjk gs maçı sizce kim kazanır, bjk gs maçı özeti izle, bjk gs maçı önemli anları izle, bjk gs maçı gollerini izle, beşiktaş galatasaray maçında olay çıktı, beşiktaş galatasaray maçında çıkan olayları izle, beşiktaş galatasaray maçının olayları neden çıktı, beşiktaş galatasaray maçında neden olay çıktı

Kategori: , , , , ,

1 yorum:

loading...