loading...
Facebookta paylaş

SAMSUNG'UN AKILLI SAATİ GALAXY GEAR - SAMSUNG AKILLI SAATİ GALAXY GEAR ÖZELLİKLERİ NELER


samsung yeni saati galaxy gear, galaxy gear özellikleri, samsungun yeni saati galaxy gear, samsung akıllı telefonunun ismi ne, bugunkihaber.blogspot.com, samsung yeni akıllı saati, galaxy gear kaç para, samsungun akıllı saati kaç para, samsungun akıllı saati galaxy gear kaç para, galaxy gear kaç tl, samsung galaxy gear ne zaman çıkacak, samsungun akıllı saati galaxy gear ne zaman çıkacak, samsung akıllı saati kaç para olacak,



Gün geçtikçe teknoloji dünyasının değişimi ve gelişimi artık takip edilemez boyutlara ve akıl almaz cihazların karşımıza çıkması ile hayretlere düşürmeye devam ediyor. İnternet kullanımının yaygınlaşması ve artık internete girmeyen cihazın kalmaması sayesinde teknoloji dev firmaları geliştirdiği ürünlerle kıyasıya yarış içindeler.
Telefon pazarındaki gelişmelerinin devam ettiği günlerde artık saatlerde telefonlar gibi internete girebilecek ve fotoğraf çekebilecek. bugunkihaber.blogspot.com, Artık yeni nesil telefonların yerini galiba saatlere bırakacak gibi görünüyor. Samsung yeni ürünü olan akıllı saatini çıkararak piyasada yerini almayı hedefliyor. Samsung'un akıllı saati Galaxy Gear görücüye çıkıyor. Samsung akıllı telefonu Galaxy Gear adından söz ettireceğe benziyor.

Sizlere bu yazımızda Samsung'un akıllı saati Galaxy Gear hakkında bilgiler vermeye ve Galaxy Gear özelliklerini tanıtmaya çalışacağız.


Samsun Akıllı Saatini Çıkarıyor

Samsung’un akıllı saati Galaxy Gear sonunda resmiyet kazanıyor. 4 Eylül’de Berlin’de tanıtılacak olan cihazın teknik ayrıntıları da belli oldu. Buna göre akıllı saat, Samsung’un Exynos 4212 yonga seti üzerine kurgulanmış bir donanıma sahip olacak.
Bilindiği gibi bu işlemci 2011 yılında çıkmıştı. Exynos 4210 Samsung Galayx Note modelinde yer almıştı. Bu modelin güncellenmiş bir versiyonu ise Exynos 4412 model numarası ile Samsung Galaxy S3 ile önemli başarılara imza atmıştı.


Samsung Akıllı Saati Özellikleri Nelerdir...

Akıllı saatte yer alacak olan Exynos 4212, çift çekirdekli işlemciye sahip. 1.5GHz saat hızında çalışan bu işlemci, ARM Mali-400 MP4 GPU ile destekleniyor.
Ayrıca 1GB RAM, 1.67inçlik (3cm x 3cm) AMOLED ekran, 320×320 piksel ekran çözünürlüğü, Bluetooth, NFC, 2 megapiksel kamera diğer özellikler arasında yer alıyor.
Bir akıllı saat için tatminkar görünen bu özeliklerin pratikte ne kadar etkileyici olabileceğini ise zaman gösterecek.

Samsung Akıllı Saati Galaxy Gear Resimleri












Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...
Akıllı Saat Hakkında Görüş ve Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz...







samsung akıllı saati galaxy gear özellikleri neler, bugunkihaber.blogspot.com, galaxy gear hangi özelliklere sahip, galaxy gear akıllı saat, akıllı saat galaxy gear, samsung galaxy gear fiyatı, samsungun yeni akıllı saati fiyatı, bugunkihaber.blogspot.com, samsung galaxy gear akıllı saatinin özellikleri nelerdir, galaxy gear özellikleri neler olacak, samsung galaxy gear kaç paradan satılacak, galaxy gear resimleri, samsung galaxy gear resimleri, samsung galaxy gear fotografları

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...