loading...
Facebookta paylaş

PLAY-OFF FENERBAHÇE ARSENAL MAÇI ÖZETİ GOLLERİ ÖNEMLİ ANLARI 21 AĞUSTOS ÇARŞAMBA


fenerbahçe arsenal maçı kaç kaç bitti, fenerbahçe arsenal maçında kimler oynadı, fenerbahçe arsenal maçı ilk 11'i kimler, fenerbahçe kadrosu kimler, fenerbahçe arsenal maçında hangi oyuncular ile oynayacak, arsenal ilk 11'i, arsenal fener maçında hangi oyuncular ile oynayacak,



FENERBAHÇE  0 - 3  ARSENAL


UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadında İngiltere temsilcisi Arsenal ile karşılaşıyor.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Avusturya ekibi Red Bull Salzburg'u 1-1 ve 3-1'lik skorlarla eleyerek Play-off turuna yükselmeyi başarmıştı.
Fenerbahçe ile Arsenal takımları daha önce Avrupa Kupalarında 4 kez karşı karşıya gelirken;
2 maçı Arsenal kazandı
2 maç berabere bitti.
Bu maçlarda Arsenal 7, Fenerbahçe 2 gol attı.

21 Ağustos Çarşamba akşamı Fenerbahçe Arsenal maçını İtalya Futbol Federasyonundan Gianluca Rocchi yönetecek. Yardımcılıklarını ise Elenito Di Liberatore ve Gianluca Cariolato yapacak. 4. hakem ise Alessandro Giallatini.

Fenerbahçenin Arsenal maçındaki ilk 11'i

Fenerbahçe kalede Volkan, savunmada; Bekir, Bruno Alves, Yobo, Kadlec orta sahada; Emre, Mehmet Topal, Meireles forvette ise Sow, Webo ve Kuyt 11'i ile sahaya çıkacak.

Fenerbahçe Arsenal maçı Arsenal ilk 11'i

Arsenal karşılaşmaya kalede Szczesny, savunmada; Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs orta sahada; Ramsey, Wilshere, Rosicky forvette ise Walcott, Giroud, Santi Cazorla 11'i ile sahaya çıkacak.


İşte Arsenal'in Golleri

                            

                            



Fenerbahçe Arsenal Maçı Hakkında YORUM Yapabilirsiniz
Sizce Maçı Kim Kazanır.








arsenal gollerini kimler attı, fenerbahçe gollerini kimler attı, fenerbahçe arsenal maçı skoru, fener arsenal maçı kaç kaç, fener arsenala kaç gol attı, fenerbahçe arsenal maçı kaç gol oldu, fenerbahçe golünü kim attı, fenerbahçe arsenal maçında ilk gölü kim attı, fenerbahçe arsenal maçı özeti, fenerbahçe arsenal maçı golleri izle, fenerbahçe arsenal maçı önemli anları, fenerbahçe arsenal maçı 21 ağustos 2013 izle, fenerbahçe arsenal maçını izle, fener arsenal maçını nasıl izleyebilirim,

Kategori: , , , , ,

3 yorum:

loading...