loading...
Facebookta paylaş

BURSASPOR GALATASARAY MAÇI ÖZETİ GOLLERİ VE ÖNEMLİ ANLARI 25 AĞUSTOS 2013


bursaspor galatasaray maçı özeti,galatasaray bursaspor maçı,bursaspor galatasaray maçı golleri,galatasaray bursa maçı özeti,bursaspor galatasaray maçı ne zaman, galatasaray bursaspor maçı tarihi ne zaman, bursaspor galatasaray maçı özeti izle, galatasaray bursa maçında golleri kim attı,



BURSASPOR - GALATASARAY

Süper Toto Süper Lig'de 1. hafta maçlarının oynanması ile birlikte hızlı bir giriş yapan takımlar şimdi 2. hafta maçları için hazırlıklara başladılar.
Süper Toto Süper Lig 2. hafta maçları arasında olan Bursaspor Galatasaray maçı 25 Ağustos Pazar günü Bursa'da oynanacak.
1. Haftada Galatasaray Gaziantepspor ile karşılaşarak Gaziantepspor'u 2 - 1 mağlup etmişti.
1. Haftayı mutlu kapatan Galatasaray şimdi 2. haftada Bursaspor'a konuk olacak.

Yazımızın devamında Bursaspor Galatasaray maçının bilgilerini bulabilir, Bursaspor Galatasaray maçı hangi Stadda saat kaçta ve hangi kanalda gibi maçın bilgilerini bulabilirsiniz.


- Bursaspor Galatasaray Maçı Ne Zaman

   25 Ağustos 2013 Pazar

- Bursaspor Galatasaray Maçı Saat Kaçta

   21:45'te

- Bursaspor Galatasaray Maçı Hangi Stadta

   Bursaspor Atatürk Stadı

- Bursaspor Galatasaray Maçı Hangi Kanalda

   Lig Tv




Bursaspor Galatasaray Maçı Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...
Maç Hakkında Tahminlerinizi Yazabilirsiniz...







bursaspor galatasaray maçı gollerini kimler attı, bursaspor galatasaray maçı kaç kaç bitti, galatasaray bursa maçı kaç kaç bitti, bursaspor galatasaray maçı saat kaçta, galatasaray bursa maçı hangi kanalda, bursa galatasaray maçını hangi kanal veriyor, bursa galastasaray maçı gölleri, bursaspor galatasaray maçı sonucu, bursaspor galatasaray maçı skoru, gs bursaspor maçı geniş özeti




Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...