loading...
Facebookta paylaş

FUNDA ERYİĞİT KİMDİR - ESKİ HİKAYE DİZİSİ FUNDA ERYİĞİT BİYOGRAFİSİ RESİMLERİ


funda eryiğit kimdir, funda eryiğit resimleri, funda eryiğit hayatı, funda eryiğit kaç yaşında, funda eryiğit biyografi, funda eryiğit wikipedi, bugunkihaber.blogspot.com, funda eryiğit nereli, funda eryiğit rol aldığı diziler, funda eryiğit hangi dizilerde oynamıştır, funda eryiğit evli mi, funda eryiğit eski hikaye,



TRT 1 ekranlarında yeni sezonda başlayacak olan Eski Hikaye adlı dizi şimdiden çok konuşularak ve merakla beklenen diziler arasında yer alıyor. Başrollerini Kuzey Güney dizisindeki Güney karakterini canlandıran ve en başarılı dönemini yaşayan Buğra Gülsoy ile Canım Ailem dizisinden tanıdığımız Seyhan karakterini bugunkihaber.blogspot.com, canlandıran ve sevilen güzel oyuncu Funda Eryiğit'in oynayacağı dizi Eylül ayında TRT 1 ekranlarında olacak.
TRT 1'in en iddealı dizilerinden olmaya aday olan Eski Hikaye dizisi oyuncuları kimler ve Eski Hikaye dizinin konusu ile ilgili bilgileri sizlere paylaşmıştık.

Sizlere bu yazımızda Eski Hikaye dizisi oyuncuları arasında olan Funda Eryiğit kimdir, Funda Eryiğit kaç yaşında ve hangi dizilerde oynamıştır gibi hakkında merak edilenleri ve Funda Eryiğit biyografisini paylaşacağız.

Funda Eryiğit Kimdir


Funda Eryiğit 1984 yılında İstanbul'da doğmuş, Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi uluslararası ilişkiler bölümü ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur.
Canım Ailem bugunkihaber.blogspot.com,dizisinden tanıdığımız Funda Eryiğit TRT 1'de yeni başlayacak olan Eski Hikaye adlı dizi ile ekranlarda olacak. Güzel oyuncu yeni yayın döneminde adından söz ettireceğe ve aranan isim olacağa benziyor.
Genç oyuncu Funda Eryiğit'in Tiyatro ile başlayan oyunculuk kariyeri dizilerle devam etmiştir. Funda Eryiğit gösterdiği oyunculuk performansları ile bir çok ödül almıştır.
Funda Eryiğit'in aldığı ödüller;
İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun 2012-2013 sezonunda sahnelediği Sessizlik adlı oyundaki performansıyla
Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema bugunkihaber.blogspot.com, Ödüllerinde müzikal/komedi dalında en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.
Ayrıca 17. Afife Tiyatro Ödüllerinde en iyi kadın oyuncu dalında aday olmuştur.

Funda Eryiğit Rol Aldığı Diziler

- 2013 Eski Hikaye (Türkan)
- 2012 Uçurum  (Pınar)
- 2011 İstanbul'un Altınları (Ayşegül)
- 2008 Canım Ailem (Seyhan)

Funda Eryiğit Rol Aldığı Sinema Filmleri

- 2009 Ev
- 2008 İş Arıyoruz


Funda Eryiğit Resimleri










Funda Eryiğit Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...







funda eryiğit hangi dizide oynuyor, funda eryiğitin oynadığı dizi, trt 1 eski hikaye funda özyiğit, trt 1 eski hikaye türkan karakteri, eski hikaye türkan kim, bugunkihaber.blogspot.com,eski hikaye dizisi türkan kimdir, eski hikaye dizisi türkan resimleri, funda ezyiğit foto galeri, funda ezyiğit


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...