loading...
Facebookta paylaş

SERVET PANDUR KİMDİR - AŞK DİZİSİ SERVET PANDUR BİYOGRAFİSİ


servet pandur kimdir, servet pandur kaç yaşında, servet pandur, servet pandur biyografi, servet pandur wikipedi, bugunkihaber.blogspot.com, servet pandur hayatı, servet pandur hangi dizilerde oynadı, servet pandur oynadığı diziler, servet pandur aşk dizisi, aşk dizisi servet pandur,



Kanal D ekranlarında başlayacak olan Hazal Kaya ve Hakan Kurtaş'ın başrolünde olduğu AŞK dizisi başlamadan adından söz ettirmeye, merakla beklenmeye başlandı. Tanıtım fragmanının ekranlarda döndüğü şu günlerde dizinin başlamasına sayılı günler kaldı.

Sizlere daha önceki yazılarımızda AŞK dizisi oyuncuları ve AŞK dizisi konusunun bilgilerini ve oyuncuların biyografilerini paylaşmıştık. bugunkihaber.blogspot.com, Yine Aşk dizisi oyuncuları arasında olan Servet Pandur kimdir, Servet Pandur kaç yaşında, Servet Pandur hangi dizilerde oynamıştır gibi soruların sorulması üzerine sizlere Servet Pandur hakkında merak edilenleri ve Servet Pandur biyografisini paylaşacağız.



Servet Pandur Kimdir

Servet Pandur 27 Mart 1970 yılında Bergama da doğmuştur. 1993 yılında Ankara Devlet Konservatuarı oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. 
Aynı yıl Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda göreve başladı. Halen Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görevinin sürdürmektedir. bugunkihaber.blogspot.com, Bir çok tiyatro oyunda yer alan güzel oyuncu Servet Pandur tiyatro oyunlarının yanı sıra dizilerde de rol almıştır. 
Tiyatroda gösterdiği başarıyı dizilerde de gösteren ve sevilen bir oyuncu olan Servet Pandur en son projesi olan AŞK dizisi Eylül ayında başlayacak.



Servet Pandur Rol Aldığı Diziler

- AŞK Dizisi
- Fatmagül'ün Suçu Ne 2010-2011
- Bir Varmış Bir Yokmuş - 2008
- Kod Adı Kaos - 2007
- Yeni Evli - 2007
- Hisarbuselik - 2006
- Kod Adı - 2006
- Ben Bir İnsan - 2002


Servet Pandur Oynadığı Tiyatro Oyunları

- Ex-Press
- Yaşamak mı Yoksa Ölmek mi
- Aykırı İkili] : Neil Simon - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2003
- Yıldız Olmak Kolay mı
- İkinci Caddenin Mahkumu
- Ferhat ile Şirin
- Korku Topuzlu
- Budala
- Arka Bahçe
- Krem Karamel



Servet Pandur Resimleri









Servet Pandur Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...









servet pandur foto galeri, servet pandur resimleri, bugunkihaber.blogspot.com, servet pandur hakkında merak edilenler, servet pandur hakkında, servet pandur hangi dizide oynuyor,

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...