loading...
Facebookta paylaş

BABAM SINIFTA KALDI DİZİSİ OYUNCULARI - BABAM SINIFTA KALDI DİZİ KONUSU


babam sınıfta kaldı dizisi, babam sınıfta kaldı dizisi oyuncuları, babam sınıfta kaldı da kimler oynuyor, babam sınıfta kaldı son bölüm, bugunkihaber.blogspot.com, babam sınıfta kaldı dizisi konusu, 

FOX TV'nin sevilen dizisi Babam Sınıfta Kaldı tüm hızıyla devam ediyor. Kısa sürede sevilen dizi konusu ile izleyicilere keyifli anlar yaşatarak her hafta izlenmeyi başarıyor. Babam Sınıfta Kaldı dizisi bir çok önemli ismin yer aldığı oyuncu kadrosu ile de dikkatleri çekiyor.

Babam Sınıfta Kaldı dizisinin başrollerinde, Cem Davran ve Melis Tüzüngüç yer alıyor. Baba Kız olan bugunkihaber.blogspot.com Cem Davran ve Melis Tüzüngüç dizide üniversiteyi kazanan kızını korumak için üniversiteye giden babanın hikayesini anlatıyor. 
Birde Babam Sınıfta Kaldı dizisinde, haberlerde görmeye alıştığımız bir isim olan Defne Samyeli ve unutulmaz hababam sınıfı filmlerinin Güdük Necmisi olan Halit Akçatepe ve Mesut Yar yer alıyor.


Babam Sınıfta Kaldı Dizisi Oyuncuları Kimler...

- Cem Davran (Erman Yılmaz)
- Melis Tüzüngüç (Yağmur Yılmaz) Kimdir TIKLAYINIZ>>>
- Defne Samyeli (Çiğdem Akbulut)
- Elvin Levinler (Selin)   Kimdir TIKLAYINIZ>>>
- Mesut Yar (Nazım Zeyrek)
- Osman Burak Temir (Desperado) Kimdir TIKLAYINIZ>>>
- Çağrı Çıtanak (Kaan Aral)
- Bengi İdil Uras (Buse Gergin)
- bugunkihaber.blogspot.com
- Nihan Tarhan (Asiye Fındıkçıoğlu)
- Ali Biçim (Cafer Çepikliyazgan)
- Emrah Özdilek (Tahsin Ovalı)


Babam Sınıfta Kaldı Dizisi Konusu...

Babam Sınıfta Kaldı dizisinde bir baba kızın eğlenceli hikayesi anlatılıyor. yağmur üniversiteyi kazanan bir genç kızdır. Erman ise Yağmur'un babasıdır. Yağmur Üniversiteyi kazanır ve hayaller kurmaya başlar üniversitenin ve özgür bugunkihaber.blogspot.com olmanın keyfini çıkaracağı günleri dünüşürken, Babası Erman Yılmaz aftan yararlanarak tekrar üniversite öğrenimini tamamlamak için yani asıl sebebi kızı Yağmur'u kontrol altına almak için tekrar üniversiteye kayıt olur ve Yağmur için zor günler başlar.








babam sınıfta kaldı dizisinde oynayanlar, babam sınıfta kaldı oyuncuları isimleri, babam sınıfta kaldı dizisinin oyuncuları, bugunkihaber.blogspot.com, babam sınıfta kaldı oyuncuları ve isimleri, babam sınıfta kaldı oyuncusu isimleri, babam sınıfta kaldı dizisinin konusu, babam sınıfta kaldı oyuncu ve isimleri


Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...