loading...
Facebookta paylaş

BABAM SINIFTA KALDI SELİN KİMDİR - ELVİN LEVİNLER KİMDİR BİYOGRAFİSİ RESİMLERİ


babam sınıfta kaldı selin kimdir, babam sınıfta kaldı selin resimleri, babam sınıfta kaldı selin kaç yaşında, babam sınıfta kaldı selin gerçek ismi, bugunkihaber.blogspot.com, babam sınıfta kaldı selin kaaanın sevgilisi kim, babam sınıfta kaldı selin karakteri kimdir, babam sınıfta kaldı selin foto galeri, babam sınıfta kaldı yeni katılan selin kimdir,
                               
Fox TV'nin sevilerek izlenen dizisi Babam Sınıfta Kaldı tüm hızıyla ekranlarda olamaya devam ediyor. Her hafta yeni bölüm ile ekranlara gelen diziye yeni karakterlerde eklenmeye başlandı. Babam sınıfta kaldı dizisine
yeni eklenen isimlerden biri olan selin karakteri diziye bugunkihaber.blogspot.com, girer girmez güzelliği ile dikkatleri çekmeyi başardı.
Babam sınıfta kaldı dizisine İzmir'li Selin karakteri ile yeni katılan oyuncunun ismi Elvin Levinler'dir. Selin Kaan'ın eski sevgilisidir, aniden karşısına çıkan Selin'i görünce Kaan çok şaşırır. Selin geçici bir süreliğine Kaan'ların evine yerleşir. Tabi bunlardan Yağmur'un haberi yoktur.

Peki Babam Sınıfta Kaldı Dizisine yeni katılan Selin karakteri yani Elvin Levinler kimdir, Elvin Levinler kaç yaşındadır, Babam Sınıfta Kaldı dizisi Selin karakteri kimdir bugunkihaber.blogspot.com, sorularının sorulmasıyla beraber sizlere bu yazımızda Babam Sınıfta Kaldı Selin karakterini canlandıran Elvin Levinler biyografisini ve Elvin Levinler hayatını paylaşacağız.


Elvin Levinler Kimdir

Babam Sınıfta Kaldı Dizisi Selin Karakteri Kimdir.


Babam Sınıfta Kaldı dizisi Elvin Levinler 24 Nisan 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Cağaloğlu Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, ardından burslu olarak Koç Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Türk Atlantik Gençlik Konseyi'nin Genel Sekreteri olarak yurtdışında konferanslara katılarak Türkiye'yi temsil etti.
Ayni zamanda Özlem Güzel Dans ve Müzik Okulu’nda aldığı bale eğitimini 2011'de Milli Eğitim Bakanlığı ve Royal Akademisi'nden bale öğretmenliği diploması alarak tamamladı.
Genç ve güzel oyuncu Elvin Levinler bugunkihaber.blogspot.com, oynadığı dizilerin yanı sıra bir çok reklam filmlerinde oynamış, bir süre önce NTV de Teknobülten adlı programın sunuculuğunu yapmıştır.
25 yaşında olan güzel oyuncunun burcu Boğa'dır. Elvin Levinler'in boyu 1,65 ve kilosu 47'dir. Elvin Levinler'in sevgilisi kimdir sorusunun cevabı ise Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden tanıdığımız Aras Bulut İynemli ile anılmaktadır.


Elvin Levinler Rol Aldığı Diziler

- Kavak Yelleri
- Küçük Sırlar
- Alemin Kralı
- Salih Kuşu
- Babam Sınıfta Kaldı


Elvin Levinler Oynadığı Reklamlar

- Nescafe
- Mavi Jeans
- Helen Harper
- Ülker
- Caramio
- Coca Cola


Babam Sınıfta Kaldı Selin Resimleri

Elvin Levinler Resimleri














Babam Sınıfta Kaldı Selin Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Elvin Levinler Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.







elvin levinler kimdir, elvin levinler hayatı, elvin levinler kaç yaşında, elvin levinler resimleri, elvin levinler, elvin levinler biyografisi, bugunkihaber.blogspot.com, elvin levinlerin hayatı, elvin levinler sevigilisi kim, elvin levinlerin yaşı kaç, elvin levinler doğum tarihi, elvin levinler hangi dizilerde oynadı, elvin levinlerin oynadığı diziler, elvin levinler dizileri, elvin levinler foto galeri, elvin levinler fotoğrafları, elvin levinler babam sınıfta kaldı, bugunkihaber.blogspot.com, babam sınıfta kaldı elvin levinler kimdir, babam sınıfta kaldı elvin levinler resimleri, babam sınıfta kaldı elvin levinler foto galeri,

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...