loading...
Facebookta paylaş

BABAM SINIFTA KALDI DESPERADO KİMDİR - OSMAN BURAK TEMİR KİMDİR BİYOGRAFİSİ


babam sınıfta kaldı oyuncuları desperado kimdir, babam sınıfta kaldı desperado, babam sınıfta kalkdı desperado kimdir, bugunkihaber.blogspot.com, babam sınıfta kaldı desperado gerçek adı, babam sınıfta kaldı dizisi, 




FOX TV de yayınlanan Babam Sınıfta Kaldı dizisi sevenleri artıyor. Her hafta yeni bölümlerle ekranlara gelen dizi, Baba kızın komik hikayelerinin anlatılması ile izleyenlerden tam puan almaya devam ediyor. Dizinin tutulması dizi oyuncuların bir bir merak edilmesini ve karakterler hakkında, gerçek hayatları hakkında bilgi edinilmesi merakını beraberinde getirmiştir.
Sizlere bugunkihaber.blogspot.com olarak önceki yazılarımızda Babam Sınıfta Kaldı dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir gibi bilgileri ve başrol oyuncusu olan Melis Tüzüngüç'ün biyografisini paylaşmıştık.

Sizlere bu yazımızda Babam Sınıfta Kaldı dizisinde Desperado karakteri yani Osman Burak Temir biyografisini ve hakkında merak edilenleri paylaşacağız.


Osman Burak Temir Desperado Kimdir...

Osman Burak Temir 20 Temmuz 1988 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiş, şimdilerle ise başarılı bir oyuncudur.
Oyunculuk eğitimini Almanya'da tamamlayan genç oyuncu tekrar Türkiye'ye dönerek şimdilerde gözde oyuncular arasındadır. bugunkihaber.blogspot.com 1,88 cm boyunda olan Osman Burak Temir çok iyi derecede Fransızca, İngilizce ve İspanyolca konuşmaktadır.


Osman Burak Temir'in Rol Aldığı Diziler

- Burası Osmanlı
- Pis Yedili
- Babam Sınıfta Kaldı



Osman Burak Temir Desperado Resimleri...


 



babam sınıfta kaldı desperado resimleri, babam sınıfta kaldı desperado biyografisi, osman burak temir kimdir, osman burak temir biyografi, bugunkihaber.blogspot.com, osman burak temir hayatı, osman burak temir resimleri, osman burak temir hakkında, osman burak temir kim,osman burak temir kaç yaşında



Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...