loading...
Facebookta paylaş

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR BİYOGRAFİSİ - BİR AŞK HİKAYESİ KORKUT ALİ KİM


Etiket:bir aşk hikayesi korkut ali kim,bir aşk hikayesi başrol oyuncusu kim,bir aşk hikayesi korkut ali resimleri,seçkin özdemir kimdir,seçkin özdemir biyografi,seçkin özdemir resimleri,seçkin özdemir hangi diziler de oynamıştır,seçkin özdemir hangi dizlerde oynadı,seçkin özdemir kim,korkut ali bir aşk hikayesi,korkut ali wikipedia,seçkin özdemir vikipedi,seçkin özdemir wikipedia,seçkin özdemir reklam filmleri,seçkin özdemir dizileri,seçkin özdemir dizileri hangileri

Fox TV'nin iddialı ve çok sevilen dizisi olan Bir Aşk Hikayesi, her geçen gün izleyici kitlesini arttırarak tüm hızıyla devam ediyor. Bir Aşk Hikayesi dizisinin konusu Kore'de yayınlanan bir diziden esinlenerek yapılmış ve uyarlanmış bir aşkı konu alıyor. Korkut Ali karakteri ile Ceylan karakterinin aşkını anlatan bir hikayedir.

Dizi başladığı ilk günden beri ilgi ile takip edilerek izleniyor. Özellikle başrol oyuncularından olan Seçkin Özdemir yani Korkut Ali ve Ceylan karakterini canlandıran Damla Sönmez sergiledikleri oyunculukları ile en beğenilen isimlerden olmuştur.

Sizlere bir önceki yazımızda Ceylan'ın yani Damla Sönmez'in biyografisini paylaşmıştık. Şimdi ise yine başrol oyuncu olan yakışıklı oyuncu Korkut Ali karakterini canlandıran Seçkin Özdemir'in biyografisinden bahsedeceğiz.

DAMLA SÖNMEZ (Ceylan) KİMDİR TIKLAYINIZ>>>

Korkut Ali yani Seçkin Özdemir kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde rol almıştır gibi hakkında merak edilenleri sizinle paylaşacağız.

Seçkin Özdemir Kimdir...

Fox Tv'nin Bir Aşk Hikayesi adlı dizisinde Korkut Ali karakterini canlandıran Seçkin Özdemir'dir.
Seçkin Özdemir 25 Ağustos 1981 doğumlu olup, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kocaeli Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan yakışıklı oyuncunun kariyeri radyoculukla başlamış ve daha sonraları bir çok radyo kanalında yayın yaptıktan sonra bu seferde çeşitli kanallarda müzik programı yaptı.

2006 yılında GençTürkcel'le  çalışmaya başladı ve Gençtürkcell sponsorluğunda düzenlenene etkinliklerde sahne aldı. Çeşitli reklam  filmlerinde de oynayan genç oyuncu yaşının genç olmasına rağmen bir çok önemli projede bulunmuştur.
Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro Eğitimi alan genç oyuncu ilk dizi ve film kariyerine 2008 yılında ATV ekranlarında yayınlanan Yaban Gülü adlı dizide Burak karakterini canlandırarak başladı. Ve en son olarak hala devam eden Bir Aşk Hikayesi dizisinde Korkut Ali karakteri ile kariyerine devam ediyor.

Seçkin Özdemir'in Rol Aldığı Diziler

2008 - Yaban Gülü
2011 - Al Yazmalım
2011 - Muhteşem Yüzyıl
2013 - Bir Aşk Hikayesi

Seçkin Özdemir'in Oynadığı Reklam Filmleri

Akbank
Ülker
Binboğa Votka
Coca Cola
GençTürkcell

Seçkin Özdemir Korkut Ali Resimleri...

 















Seçkin Özdemir Hakkında Yorum Yapabilirsiniz...

Kategori: , , , , , , ,

1 yorum:

loading...