loading...
Facebookta paylaş

COMPANY OF HEROES 2 ÇIKTI - COMPANY OF HEROES OYUNU TANITIMI


Etiket: company of heros 2 oyunu indir,company of heroes oyunu 2 nasıl oynanıyor,company of heros nasıl oynanıyor,company of heros video,company of heroes 2 çıktı mı,company of heroes 2 oynama şekli, company of heroes 2 görevleri,company of heros oyunu videosunu izle,company of heros bilgisayar oyunu oyna,company of heros nasıl yükleniyor,company of heroes oyunu nasıl kurulur, company of heros kurulum resimli anlatım,company of heroes 2 indir torrent,company heros 2 oyunu


Bilgisayar oyunları tutkunlarının merakla beklediği ve sabırsızlandığı oyunlardan biri olan Company Of Heroes 2 sonunda çıktı ve oyun severlerin beğenisine sunuldu. Bilgisayar oyunlarından en fazla sevilen ve tercih edilen oyunları savaş ve strateji oyunlarıdır.
Google arama motorunda her gün binlerce kez aratılan oyunlar arasından biri olan ve 4 gözle beklenen oyun olan Company Of Heroes 2 yer alıyor.

Company Of Heroes 2 adından anlaşıldığı gibi serinin 2. oyunu, birincisine nazaran daha gerçekçi olarak tasarlanan bu oyun gerçekten sınırları zorlayıcı nitelikte olmuş. Oyunun 2. serisi olan Company Of Heroes 2 video grafikleri ile adeta gerçeği yansıtıyor gibi yapılmış.

Birinci oyuna ek olarak 2. serisinde oyunun görsel efektleri iyileştirilmiş ve yenilenmiştir. Özellikle kar olan bölümlerinde askerlerin kar üzerinde zorlanarak yürümeleri ve buz üstüne çıktıklarında hızlanmaları en çok dikkat çeken özelliklerden olmuş.
Buz üzerindeyken yapılan çatışmada karşı taraf buz üstündeyken buza attığınız toplarla buzun kırılma olayı ve askerlerin boğularak ölmeleri de artı bir yenilik olarak eklenmiştir. Bir de soğuk havada üşüyen askerlerin donarak ölmeleri söz konusu, soğukta bekleyen askerler üşüdükleri için başlarında yanan simgelerden anlaşılacağı bir şekilde yapılmış ve acilen atesin başına götürülmesi gerektiği bildirir.
Üşümekte olan askerler için yapılması gereken ya bir zırhlı aracın içine girilmesi gerektiği veya bir çadırın yada evin içine girilmesi gerektiğinin uyarısını veriyor.

Strateji oyunları dalında gelişmiş bir oyun olup oldukça iddaalı bir şekilde oyun severlerin beğenisine sunulmuştur, Bu saydığımız olağanüstü efektlerin çalışmasını gerektiren tabi ki yüksek özellikte bir makina gerekli.                

İşte Company Of Heroes 2 Videosu...

                            

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...