loading...
Facebookta paylaş

ZEYNEP KAMİL HASTANESİ - ZEYNEP KAMİLDE HANGİ BÖLÜMLER VAR - ZEYNEP KAMİL HASTANESİNDE SÜNNET YAPILIYORMU


zeynep kamil hastanesi,zeynep kamilde olan bölümler neler,zeynep kamilde hangi bölümler var, zeynep kamil randevu alma,zeynep kamile nasıl randevu alınır,zeynep kamil hastanesine nasıl numara alınır,zeynep kamil hastanesinde doğum yapmak iyi mi,zeynep kamil hastanesinde doğum, zeynep kamilde doğanlar,zeynep kamilde sünnet yapılıyor mu,zeynep kamil hastanesinde sünnet yapılıyor mu,zeynep kamilde sünnet varmı,

Hamilelik denilince veya doğum denilince akla gelen ilk hastane ismi şüphesiz Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesidir. İstanbul'un en eski ve en büyük hastanesi olan Zeynep Kamil Hastanesi Çocuk üzerine bütün bölümlerin olduğu ve bütün çocuk hastalıklarının teşhisinin konulup tedavisin yapıldığı bir hastanedir.
Her gün 100'e yakın doğumun gerçekleştiği hastanede çok sayıda uzman doktor ve asistan doktor bulunmaktadır.

Kadın doğum ve çocuk hastalıkları dalında her hastalık için müracaat edilen hastaneye, anne adayları da doğum yapmak için Zeynep Kamil Hastanesini seçmektedirler. Neden Zeynep Kamil de doğum yapılması gerekir sorusuna ise, doğumdan önce ve sonrada uzman doktor tarafından takip edilmesi ve ters giden bir bulgu yada hastalık olduğunda hemen yerinde müdahale edildiği için Zeynep Kamil Hastanesi tercih edilir ve önerilir.

Ayrıca tüp bebek yönteminde de oldukça gelişmiş olan Zeynep Kamil Hastanesi yıllardır tüp bebek yöntemi ile de tercih edilen bir hastanedir. Tüp bebek yönteminin tutma oranının en yüksek olduğu hastane olan Zeynep Kamil Hastanesi Tüp Bebek Yöntemi ile Türkiye de adını duyurmuş ve çeşitli illerden tüp bebek yöntemi için gelen hastalar vardır.

Çocuk Hastalıkları üzerine tüm bölümlerin olduğu hastanede Sünnette yapılıyor. Çocuğunuzu Zeyne Kamil Hastanesinde Sünnet Ettirebilirsiniz.

Peki Zeynep Kamil Hastanesinde hangi bölümler vardır. 

Zeynep Kamil Hastanesindeki bölümler...

AİLE HEKİMLİĞİ
ANESTEZİYOLOJİ ve REANİMASYON
CİLDİYE
ÇOCUK CERRAHİSİ
ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI
DAHİLİYE (İç Hastalıkları)
DİŞ POLİKLİNİĞİ
EMBRİYOLOJİ ve HİSTOLOJİ
ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE KLİNİK MİKROBİLİYOLOJİ
GÖZ HASTALIKLARI
KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM
KADIN RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI
KULAK-BURUN-BOĞAZ
NEANATOLOJİ
PRATİSYEN HEKİMLER
PERİNATOLOJİ
RADYOLOJİ
TIBBİ BİYOKİMYA
TIBBİ GENETİK
TIBBİ PATOLOJİ
ÜROLOJİ
TÜP BEBEK

Zeynep Kamil Hastanesine randevu almak için sağlık bakanlığının 182 nolu ücretsiz telefonu aranarak sesli olarak bizzat numara alınabilir.

Zeynep Kamil Hastanesine İnternetten Randevıu Almak İçin TIKLAYINIZ>>>


Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin adres bilgileri;

Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi no:10 Üsküdar / İstanbul
Tel:  0216 391 06 80
Fax: 0216 391 06 90






















zeynep kamilde doğum yapanlar,zeynep kamilde doğum yapanların yorumları,zeynep kamil doğum için nasıl bir hastane,zeynep kamil çocuk gelişimi bölümü varmı,zeynep kamilde sezeryan oluyormu,zeynep kamilde jinekoloji ameliyatı oluyormu,zeynep kamilde tüp bebek yapılıyormu,zeynep kamil tüp bebek bölümü iyi mi,zeynep kamilde tüp bebek tutma olasılığı nasıl,zeynep kamilde tüp bebek yaptıranlar,zeynep kamil doğumlu olanlar,zeynep kamil hastanesinde doğum yapacak olanlar



Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...