loading...
Facebookta paylaş

MELİKE EMİROĞLU KİMDİR - YAP BAKALIM YARIŞMASI MELİKE EMİROĞLU RESİMLERİ


melike emiroğlu kimdir,melike emiroğlu biyografisi,melike emiroğlu resimleri,melike emiroğlu hayatı, melike emiroğlu,yap bakalım yarışması sunucuları kimler,yap bakalım yarışması sunucu melike emiroğlu kimdir,yap bakalım yarışması melike emiroğlu resimleri,melike emiroğlu yapa bakalım yarışması sunucusu,melike emiroğlu hangi dizilerde oynamıştır,melike emiroğlu dizileri, melike emiroğlu kaç yaşında,melike emiroğlu doğum tarihi,melike emiroğlu nereli,melike emiroğlu yaşı kaç



STAR TV'nin yepyeni yarışması olan ve cesaret isteyen yarışması Yap Bakalım ekranlara gelerek büyük ilgi görmeye devam ediyor, izleyicilerin çoğu tarafından yarışmacıların aşağılandığı yönünde yorumlar yapılsa da başarılı ve genç 2 güzel kadının sunduğu yarışma izlenmeye devam ediyor.
Yarışmanın sunucularını daha önceden de tanıyoruz bu 2 güzel kadınlardan biri olan Melike Emiroğlu güzelliğiyle etkiliyor.

Melike Emiroğlu kimdir kaç yaşındadır, hangi dizi ve filmlerde oynamıştır gibi bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.


Melike Emiroğlu Kimdir...

Melike Emiroğlu 26 eylül 1985 yılı doğumlu olup İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Büyük ve yeşil gözleri sayesindeki bakışları ile büyüleyen güzel bir oyuncudur. 
Daha önceden bir çok dizide gördüğümüz izlediğimiz isim olan Melike Emiroğlu reklam filmlerinde de oynamıştır. Yaşının daha genç olmasına rağmen bir çok dizide rol alan güzel oyuncu Melike Emiroğlu 1,70 boyunda ve 45 kilo ağırlığındadır. 

Eğitim hayatına İstanbul'da başlayan güzel yıldız Üniversite öğrenimini Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünden mezun olarak bitirmiştir. En son rol aldığı kendini en çok tanıtan dizisi olan İşler Güçler adlı dizide oynayarak adından çokça söz ettirmiştir.


Melike Emiroğlu'nun Rol Aldığı Diziler Hangileridir...

2002 - Çekirdek Aile
2003 - Bizim Konak
2004 - Tam Pansiyon
2005 - Tadımız Kaçmasın
2009 - Samanyolu
2010 - Çakıl Taşları
2011 - Mazi Kalbimde Yaradır
2012 - İşler Güçler
2013 - Yağmurdan Kaçarken


Melike Emiroğlu Resimleri...







Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...